7 точки в дневния ред на местния парламент

Дневен ред от 7 точки имат общинските съветници на предстоящата на 27 август редовна сесия. След лятната си ваканция, те ще разгледат отчета на Общинска администрация за изпълнението на решенията им през първото полугодие и информациите за готовността на общинските училища и детски градини за започване на учебната 2014/2015 година и за изпълнението на бюджета на Община Първомай за първото полугодие на 2014 година.

Ще бъде подложено на гласуване решение за провеждане на публичен търг за  имоти, представляващи земеделска земя от землището на селата Дълбок извор и Добри дол.

Във връзка със заявено инвестиционно намерение за разработване на проект за обект „Производствени и складови дейности – логистичен център” кметът Папазов внася докладна записка относно одобряване на задание и издаване на разрешение за изработване на  Подробен устройствен план и промяна статута на имоти в местността „Бял камък омарча”, землище с. Градина. Инвестиционното намерение е на Мартин Ридър, собственик на „Булви“ ЕООД и Кристофор Карнер – собственик на „Зенатело“ – ЕООД.

В Общинска администрация гр.Първомай е постъпила молба  от ЕТ «Агро - Янко Манолов» с искане за разрешение за изработване на проект за Подробен устройствен план за кабелно захранване в местността Демиралан, землище с.Брягово. Желанието е да изградят сондажни кладенци и тяхното ел. захранване във връзка с напояването на създадения овощен масив находящ се в землището на селото. Това ще бъде също предмет на решение на сесията.

Последната точка е свързана с одобряване на задание и издаване на разрешение за изработване на проект във връзка с промяна статута на местността „Чуките”, в  землището на  с.Драгойново за разработване на проект за обект "Приемно предавателна станция за нуждите на „БТ К’` АД”

Теодора Кирякова 

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини