Момичетата от трио VIVA тръгват на национално турне

Само два месеца след успеха на концерт-премиерата на дебютния им албум „Supernova“, трио VIVA стартира и национално турне. Концертите са на 9 май в Мездра, 15 май – Първомай, 15 юни – Карлово, 19 юни – Хасково, 15 юли – Пловдив, 16 юли – Тутракан, 15 август – Драгоман, 31 август – Раювци, 15 септември – Балчик. 

На концертите триото ще представи на живо всички песни от албума „Supernova“, кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, както и акапелни изпълнения в брилянтно вокално съчетание на трите различни тембъра на момичетата. И като на всички концерти на момичетата, очаквайте и много импровизации и висок градус на настроението.

На 17 май, в рамките на четиридневния фестивал SoFest Spring, в Sofia Live Club е участието на VIVA с гост Яна Николова. В същата вечер гостите ще могат да се докоснат до магията на още едно изкуство – премиерата на спектакъла „Този филм” с участието на актьорите Нети Добрева и Асен Блатечки.

 Паралелно с концертите, както на клубни, така и на големи сцени, момичетата записват и нови песни. Дали новите им проекти ще са в стиловата еклектика от поп, денс, рок и рeгeтон, като в дебютния албум „Supernova“, предстои да разберем скоро. Със сигурност VIVA продължават работата си със Славчо Николов – музика и текст, Яна Николова – текст, Алекс Нушев – аранжименти, и много гост-музиканти.  

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини