8 °C

Златаровци дариха над 3000 лева от коледни инициативи и стоплиха много сърца

  С редица благотворителни изяви изпращат старата година ученици, учители и родители от общността „Златаров“ в Първомай.

  Поредицата добри дела стартира още на 7 декември. Тогава с концерт, организиран от Деница Добрева и нейни съученици, бяха събрани 1000 лв., които вече са приведени на Дом за деца „Мария Луиза“ - Пловдив.

  Ученици от 5 клас и класната им ръководителка Нина Нихтянова посетиха Дома за хора с физически увреждания в село Езерово. Децата пяха, танцуваха и раздадоха много усмивки и настроение, а Дядо Коледа раздаде подаръци на домуващите.

  Мащабни благотворителни базар и концерт събраха 2360 лв. Те ще бъдат дарени на Националния център за лечение на деца с онкологични заболявания, по предложение на Национален клуб ЮНЕСКО и Сдружение на деца с онкологични заболявания.

  Учениците с много сръчност и въображение изработиха коледни сувенири, сурвачки, картички, които предложиха във фоайето преди откриването на Коледния концерт и в последния работен ден в Общинска администрация.

  Над 150 деца разкриха таланта си в Коледното тържество и накараха родители и ръководители да се гордеят с тях. На сцената стъпиха 12 формации, които танцуваха народни, модерни и стандартни танци, пяха народни и шлагерни песни, рецитираха на български и английски езици, играха в  скечове и кратки пиеси, а коледари наричаха за здраве пред самия Дядо Коледа. Финалната песен се превърна в емоционален „взрив“ и публиката „избухна“ в аплодисменти.

  Директорът на училището Чавдар Здравчев благодари на всички, които са били част от живота на училище „Златаров“ и им пожела да следват пътя на доброто, за да им се върне стократно и да се множат успехите им!

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Въ
   въцо
   6 -2
   21:36, 22 дек 2018
   Тия златаревци ли са сребровци ли са неможаха ли да дарят парите за дома в Дебър ами в Пловдив или където каже Чавдарка там се даряват . СРАМОТА.

  Хороскоп за 27.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Уверени в правотата на мислите си, ще поставите условие пред онези, с които работите за конкретни изпълнения и обвързаности, които ще променят резултатите ви, но в положителна посока. По този начин ще продължите спокойно напред, със защитени интереси и добре свършена работа.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днешните ви ангажименти ще ви срещнат с нови и интересни хора. Ако дейността, с която се занимавате е в сферата на услугите, изгледите за успех нарастват значително. Трудно ви е да откажете помощ на ваш близък, колкото и да сте затрупани с работа. Успявате да постигнете желаното при преговори, които отдавна водите.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Трудностите ви не са непреодолими, но ще ги решите по-леко, ако потърсите съдействие. Вървите в правилната насока, нужно е още време и търпение. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават. Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате енергия, но не пренебрегвайте прекалената си натовареност. Работата ще ви погълне и това няма да се хареса особено на интимният ви партньор. Изяснете чувствата си, споделяйте повече време заедно. Финансова договореност ще повиши доходите ви.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Сблъсквайки се с професионални и финансови проблеми, ще търсите начини за решаването им. Затрудненията ще ви мотивират да се мобилизирате и в тази връзка ще покажете не проявени до сега достойнствата на характера си. Избягвайте конфликтите, за да не разпилеете енергията си напразно.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Неразрешени служебни въпроси ще ви подтикнат да изразите по-ясно позицията си и да приключите с тях. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място или общият ви бизнес. Не пренебрегвайте мнението на колегите си и не се дистанцирайте, за да вървят по-гладко нещата ви.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Емоционални пристрастия ще ви тласнат към човек, който меко казано не ви заслужава. Не позволявайте на чувствата да замъглят разума ви и бъдете прагматични. Имайки адекватно поведение към случващото се наоколо, ще получите предимство в предстоящи събития. Ако от вас се очаква отговор – на бързайте, помислете.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Делата, които сте планирали да се осъществят бързо, ще се забавят не по ваша вина. Оставете настрана вълненията на колега, който се опитва да ви натоварва с проблемите си. Едва ли можете да му помогнете, а и по-скоро той ще ви попречи да свършите част от своите намерения.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Текущи проблеми ще ви поставят в условия да избирате една или друга възможност за решаването им. Пряката ви заетост също ще ви ангажира и по-малко време ще ви остава за личен живот. Доверете се на хората край себе си и не търсете причини да разваляте вече договорени условия.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявената инициатива днес ще даде резултати, очакват ви ползотворни срещи и постигане на договорености. Доказване на професионални качества и други придобивки. Развитията в личния ви живот ще продължат и занапред, въпреки, че някои от вас не мислят така. Не са изключени здравословни неразположения, вземете мерки.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.
  27 яну 2020
  Последни новини