14 °C

Златаровци получиха дипломите си

Изображение 1 от 4

    За последен път зрелостниците на СУ „Проф.д-р Асен Златаров“, Първомай влязоха в своето училище като ученици, за да получат дипломите си за завършено средно образование. 21 момичета и момчета – най-малкият випуск – напусна училището си. Традиционната Златарова награда беше връчена на Лиляна Караславова, единодушно избрана от педагогическия колектив.

    Временно изпълняващата длъжността „директор“ на училището Красимира Дамянова  благодари на зрелостниците, защото заедно са трупали опит в живота – от 5. до 12. клас и защото те са единственият випуск, който тя изпраща на този пост. Дамянова им пожела успешен старт в истинския живот, да бъдат добри хора и да не забравят учителите си.

    Директорът Чавдар Здравчев сподели, че през последния месец са имали много поводи за пожелания и обръщения, но си припомни и им предаде думите на своя учител по математика: „Цветя и пеперуди, рози и щастие по Вашия красив младежки път! Нека бъде вечна пролет във Вашите душички.“

    8 от випускниците бяха отличени с медали за отличен успех. А всеки един получи сувенир „Златно сърце“ с послание от класната им Светлана Найдева.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини