Зрелостниците на "Златаров" получиха дипломите си

Изображение 1 от 3

        На 22.06. 2022 година зрелостниците на СУ „Проф. д-р Асен Златаров“ получиха дипломите си за завършено средно образование. На тържествената церемония в залата на Община Първомай директорът на училището – г-н Чавдар Здравчев, връчи свидетелствата в присъствието на кмета на общината -г-н Николай Митков, родители, учители, гости. 
        28 са отличниците на випуска. Те получиха грамота и медал за постигнати високи образователни резултати. На всички ученици бяха връчени плакети от кмета на общината и сувенири – подарък от училището.
        Златаровата награда, която по традиция се присъжда всяка година с решение на Педагогическия съвет, получи Елина Батинкова от XIIа клас за отличен успех и отлични резултати на ДЗИ. Дванадесетокласничката с вълнение сподели, че е имала възможността да учи в училище, където директорът, ръководството, учителите дават възможности за развитие на младите хора, съдействат за разгръщане на техния потенциал, осигуряват прекрасни условия на всеки ученик да изяви себе си в една модерна образователна среда. Благодари за това, че този етап от живота й ще остане незабравим, а на съучениците си пожела успешна реализация оттук нататък. 
         Специални награди получиха още четирима зрелостници, които, освен отличен успех, имат голям принос за издигане на имиджа на училището – Джулиана Иванова, Деница Рашкова, Даниела Колева, Здравко Христов от XIIб клас.
         С приветствени думи към зрелостниците се обърна директорът Чавдар Здравчев, като заяви, че се гордее с успехите на Випуск 2022, с резултатите от ДЗИ, които са над средните за страната. Пожела им да останат верни на себе си, да отстояват принципите си, да правят своите избори и да носят отговорност за решенията си. „Нека дипломите, които държите в ръцете си сега,  бъдат ключ за всяка врата и трамплин за още по-високи постижения. Защото истинската зрелост тепърва предстои!“.

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини