Златаровци проведоха открит урок в Пленарна зала на общината

Изображение 1 от 2

        Учениците от  10,,в” на СУ „Проф.д-р Асен Златаров” проведоха открит урок в Пленарна зала на общината. Те са от паралелката  ,,Икономическо и информационно осигуряване”, с класен ръководител Венета Кичукова, която преподава икономически дисциплини.  

       На урока присъстваха кметът Николай Митков и заместник-кметовете – Радослава Ставрева и Хамди Мустафа

        В рамките на един учебен час децата дискутираха проблеми на екологична тематика.  Екологът  на общината Магдалена Янкова  направи презентация на тема ,,Кръгова икономика”. Тя разясни на учениците  какви са ползите и  за околната среда и  икономиката.

        След приключване на урока, децата разгледаха кабинетите на служителите и витрината с купите и медалите. Разговорът продължи в кабинета на кмета. Той ги запозна със Знака на града, знамето на града и Почетната книга, в която видни гости са оставили своите послания. Децата живо се интересуваха от инфраструктурни проекти и осигуряване на финансови източници,  получи се интересна дискусия.

         Учениците подариха на кмета картина, той поднесе на всеки един от тях символичен подарък и им пожела да следват мечтите си и да учат: ,,Пред Вас има безкрайно много възможности, не забравяйте, че доброто образование е много важно и изцяло от  Вас зависи как ще се реализирате.“

    Д. Мирчева

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини