14 °C

Състезателите ни по приложно колоездене стават все по-добри

Четвърто и шесто място постигнаха тимовете на ОУ ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай във II кръг на Републиканското първенство по приложно колоездене по правилата на FIA, проведено на 1-2.06.2012 г. под егидата на Българската Федерация по Приложно Колоездене и СБА гр. Благоевград. На крачка от медалите в отборното класиране останаха Христо Кирев, Християн Методиев, Елица Атанасова и Денис Расимова. Присъствие в почетната шестица на тази надпревара записа Евгени Кръстев заедно с партньорите си от едноименното училище от с. Дълбок извор – Георги Събев, Златко и Стефка Иванови, Калинка Димитрова и Христина Георгиева. Сбъдна се прогнозата за достойно индивидуално класиране на Христо Кирев, който завърши трети с равен брой точки с представителя на Челопеч Цветан Алексиев, но загуби от него в балотаж и остана четвърти. Все пак за Христо остана удоволетворението, че е най-техничния от всички състезатели на първенството с допуснати едва 5 наказателни точки в майсторското кормуване. Освен него в десятките на индивидуалните класирания са осмите Евгени и Денис, деветия Християн и десетите Георги и Елица. Председателят на Българската Федерация по Приложно Колоездене г-н Светослав Кръстев припомни историческите успехи на първомайското приложно колоездене и изрази увереността си в правилния път за развитие то му в нашия град като награди за особени заслуги директорката на ОУ ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай г-жа Елена Добрева с грамота, а треньорът Минко Павлов получи почетен плакет. Участието в състезанието беше осъществено благодарение на старанието на състезатели от различни етнически общности обучавани чрез образователния проект „Марко Поло” финансиран от ЦОИДУЕМ гр. София и съдействието на директора на ОУ ”Св.св. Кирил и Методий” с. Дълбок извор г-н Сребрин Сребрев.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.03.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Разумни и прагматични, ще се справите с всяко предизвикателство, независимо от цената. Не позволявайте на финансовите затруднения да ограничават мисленето ви. Проблемите в семейството решавайте спокойно, като говорите и насърчавате останалите също да го правят. Бъдете открити и по-често се вслушвайте в думите им.
28 мар 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С практичен подход ще отдавате предпочитание на онези хора и ситуации, от които бихте имали полза за момента. Ще усвоявате новостите в движение, без това да се отразява на темпото ви. По такъв начин ще поддържате информираността си и ще бъдете конкурентно способни във всеки един момент.
28 мар 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отнасяйте се с повишено внимание към дребните неща около себе си, за да избегнете конфликтна ситуация. Имате шанс да направите добър избор от многото предложения, които ще получите, ако проявите повече далновидност. Не се колебайте да споделите вълненията си с хората, на които можете да разчитате.
28 мар 2020

Хороскоп за Рак

Рак
За домошари като вас, скъпи Раци този ден предлага неизброими възможности. Можете да се развихрите на не едно място и да свършите много полезна работа. Кулинарните ви способности ще бъдат достойно оценени. Държите всичко да е изрядно и правите всичко, за да е така.
28 мар 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Активни и уверени в себе си ще откриете нещото, което сте търсили дълго. Може би там е бъдещето ви. Отношенията с хората от обкръжението ви ще са отлични, което допълнително ще ви подтиква към действия. Ще ви вълнуват успехите на другите, а това ви прави по-добри и толерантни.
28 мар 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще бъдете в добро настроение и ще се радвате на взаимни чувства с близките ви. Добри вести ще ви донесат хора от далече. Запазете търпението си и не изпреварвайте събитията. Скоро ще имате причини да сте по-забързани, ще ви притиснат срокове и по-високи обороти. Починете си.
28 мар 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет е да не рискуват излишно днес. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията ви. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви.
28 мар 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
От действията ви днес ще зависи дали ще изживеете деня си спокойно или в напрегнато очакване. Някои ще предприемат пътуване, с което ще се опитат да уредят личните си дела. Избягвайте споровете, дори да става дума за дребни неща. Рискувате да си развалите настроението и да получите главоболие.
28 мар 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Рискът, който предприемат мнозина от вас е съвсем оправдан. Оставете времето да докаже правотата ви и бъдете уверени в успеха си. Доверието, което оказвате на познат човек е точно на място и няма основания за притеснение.
28 мар 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Промени в плановете ви за днес ви карат да търсите алтернативи, които са максимално приемливи. Това може да се окаже трудоемка задача, но вие сте упорити и не се отказвате толкова лесно. Не пренебрегвайте усилията на човек от обкръжението ви да направи нещо за вас. Ще научите нещо приятно, свързано с обекта на вашите чувства.
28 мар 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес събирате информация относно работата си, която ще ви бъде полезна за в бъдеще. Оставете настрана въпроси, които касаят лично околните, те само могат да ви отдалечат от целите ви. Привлечени сте от интригуваща личност, за която отделяте голяма част от времето си напоследък. Възможно е това увлечение да прерасне в дълбока сърдечна връзка.
28 мар 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
28 мар 2020
Последни новини