22 °C

Състезателите ни по приложно колоездене стават все по-добри

Четвърто и шесто място постигнаха тимовете на ОУ ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай във II кръг на Републиканското първенство по приложно колоездене по правилата на FIA, проведено на 1-2.06.2012 г. под егидата на Българската Федерация по Приложно Колоездене и СБА гр. Благоевград. На крачка от медалите в отборното класиране останаха Христо Кирев, Християн Методиев, Елица Атанасова и Денис Расимова. Присъствие в почетната шестица на тази надпревара записа Евгени Кръстев заедно с партньорите си от едноименното училище от с. Дълбок извор – Георги Събев, Златко и Стефка Иванови, Калинка Димитрова и Христина Георгиева. Сбъдна се прогнозата за достойно индивидуално класиране на Христо Кирев, който завърши трети с равен брой точки с представителя на Челопеч Цветан Алексиев, но загуби от него в балотаж и остана четвърти. Все пак за Христо остана удоволетворението, че е най-техничния от всички състезатели на първенството с допуснати едва 5 наказателни точки в майсторското кормуване. Освен него в десятките на индивидуалните класирания са осмите Евгени и Денис, деветия Християн и десетите Георги и Елица. Председателят на Българската Федерация по Приложно Колоездене г-н Светослав Кръстев припомни историческите успехи на първомайското приложно колоездене и изрази увереността си в правилния път за развитие то му в нашия град като награди за особени заслуги директорката на ОУ ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай г-жа Елена Добрева с грамота, а треньорът Минко Павлов получи почетен плакет. Участието в състезанието беше осъществено благодарение на старанието на състезатели от различни етнически общности обучавани чрез образователния проект „Марко Поло” финансиран от ЦОИДУЕМ гр. София и съдействието на директора на ОУ ”Св.св. Кирил и Методий” с. Дълбок извор г-н Сребрин Сребрев.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 04.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате енергията да направите всичко, което пожелаете сега. Това си личи от далече, но не пренебрегвайте желанията на близките си. Бъдете по-толерантни към тях, дори и да се двоумите, опитайте. Ще подобрите отношенията си, щом точно и ясно изразявате мислите и намеренията си.
04 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Творческите ви сили са в подем. Имате интересни идеи, които не трябва да оставяте без по-нататъшно развитие. В личен план около вас назряват вълнуващи събития, които ще се отразят благоприятно на атмосферата в семейството ви. Оградени сте с вниманието на хората, които обичате и това ви прави бодри и енергични.
04 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате основания да бъдете доволни от себе си. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно за да не ви изнервят излишно. По-често ще се радвате на добри поводи, благодарение на старанието си. Тази тенденция ще се задълбочи, правейки делата ви перспективни.
04 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ще постигнете изпълнението на свое желание, стига то да е в полза на вас самите. В последно време пилеете много сили и средства в угода на другите, като забравяте за собствените си нужди. Постоянството ви в една връзка ще обърне нещата във ваша полза. Идеите ви ще се популяризират, защото са добри и имат отношение към добруването на повече хора.
04 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
В отлична форма сте и успявате да се справите в необходимите срокове. Ваш близък ще ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. В личен план сте късметлии. Оказва се, че притесненията ви са били напълно неоснователни.
04 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Увереността в собствените ви действия може да ви изиграе лоша шега днес. Не се дистанцирайте от околните, с нищо не ги превъзхождате, освен с високото си самочувствие. Във ваша полза е да се приземите по-скоро. Семейството ви очаква повече внимание, предвид предстоящо семейно мероприятие.
04 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Семейна хармония сред приятна атмосфера ще цари в дома ви днес. Настроени сте добронамерено към всички и това до голяма степен ще запази семейния уют. Ще прекарате приятно, ако поканите приятели на обяд или вечеря и ги изненадате със свой специалитет.
04 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Предстои ви плодотворен период в личен план. Без трудности ще реализирате стремежите си и денят ще изобилства от радостни поводи. Професионалните ви ангажименти ви отнемат много време и може би умората ще ви досажда.
04 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Заемайки се с неотложните си задачи, ще си осигурите време и за дома. Подготовката за предстоящо пътуване е в ход, но някои вече пътуват. За други от вас денят се свързва с нова интимна връзка или делово съдружие. Разумно изразходвайте енергията си, не се претоварвайте с нищо.
04 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не създавайте излишно напрежение с притесненията си, част от които ще се окажат по-маловажни, отколкото ги мислите. Истина е, че многото задължения ви уморяват и това се отразява на психическото ви и физическо здраве. Оставете настрана задачите, които могат да бъдат отложени и помислете за почивката си.
04 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Особено важно за вас е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Ако успеете да овладеете емоциите си, само ще спечелите. Пречки от различен характер ще ви стимулират да потърсите и други възможности за реализация. Добре ще е да помислите за промяна на хранителния си режим и да наблегнете на повече движение.
04 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Избягвайте натоварващите съзнанието дейности, а се заемете с нещо приятно и релаксиращо. Любимият човек ще ви обгражда с внимание и обич. Споделете деня си с него и се наслаждавайте на онова, което имате. Духовното ви израстване е очевидно и заслугата за това е изцяло ваша. Давайте повече и не мислете, че нямате. Ще имате.
04 юли 2020
Последни новини