Убиват всички в "Стъклен дом"

Главните актьори в "Стъклен дом" са заснели по една сцена, в която всеки умира драматично вследствие на трагичен инцидент.

Продуцентите искат да "убият" персонажите си, в случай че някой от актьорите реши да напусне внезапно. Така и сценаристи, и режисьори ще решат бързо проблема си, като просто изкарат от резерва смъртта на дадения персонаж.

Продуцентите дори са готови, ако трябва, да преснимат и цял един епизод, само и само да не загубят от рейтинга на продукцията и някой да разбере, че в редиците на един от най-успешните сериали не всичко е цветя и рози.

Заради финансовата криза има голяма неразбория с изплащането на хонорарите на актьорите, съобщиха пред "Всеки ден" източници от екипа на сериала. Още от самото начало Би Ти Ви е поела хонорарите на главните актьори, а продуцентската компания "Камера" на Димитър Митовски - на второстепенните.

Дали тези, които са към "Камера", са взели нещо, не е ясно, но тези, които са към Би Ти Ви, не са видели пукнат лев след края на лятото, защото получават парите си след излъчването на всеки епизод. Сериалът обаче ще започне много по-късно от предвиденото заради участието на кандидата за вице Стефан Данаилов. Той не може да се появява в "Стъклен дом", тъй като това се смята за нерегламентирана предизборна кампания.

Още по-голям проблем за телевизията е и това, че с набирането на популярност актьорите започнали да ламтят за все по-големи хонорари и голяма част от тях заплашвали да напуснат, ако не получат увеличение.

В миналите сезони това беше и една от причините Юлиан Вергов да попадне в затвора и в много епизоди да не се види и чуе нищо от него. Именно заради проблем с подписването на договора му, тъй като Вергов отказвал да работи за "жълти стотинки".

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини