Сценарий на учителката Марияна Запрянова е отличен в национален конкурс

Старши учителката Марияна Запрянова от Детска градина „Пролет“, кв. Дебър завоюва трето място  в Националния конкурс за сценарии и тържества "Творим и се забавляваме" на издателство "Бит и техника". Тя представи своя сценарий за тържество за края на учебната година „Патиланско царство“.

Щастлива и горда съм да съобщя, че от 192 участници, допуснати до конкурса, Марияна Запрянова е класирана на трето място и получава специална награда, похвали се директорката на детското заведение Марияна Янчевска и благодари на своята колежка.

Самата Марияна Запрянова сподели, че сценарият не е нов, но е получил много овации от родителите на децата и тя е решила, че си заслужава да бъде споделен с други детски учители. „Всеки път се стремя да правя нещо ново и оригинално, разказа тя. Не обичам да се повтарям, веднъж направено тържество по даден сценарий, отива в архива. Децата, които участваха в „Патиланско царство“ вече са гимназисти в 10-11 клас.“ И допълва: „Тази награда за мен е признание за десетилетия труд“.

За сега единственият шанс да се запознаете с него е публикацията във фейсбук страницата на издателството.

Марияна Запрянова е творческа личност с афинитет към театъра и изкушена от поезията. Мнозина я познават не само като учителка, но и от читалищната сцена.

Подобно признание в навечерието на 24 май е повод да ѝ пожелаем много нови творчески успехи.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини