11 °C

Кметът Папазов представи Първомай и РАО "Тракия" на изложението в Чорлу

Изображение 1 от 3

  Кметът на община Първомай Ангел Папазов беше член на делегация от РАО "Тракия", която посети Международния търговски и селскостопански панаир в Чорлу, Турция.

  В периода от 30 юли до 5 август 2018 г. на мащабното изложение над 200 водещи марки и производители ще предлагат стоките си 

  Проведени бяха работни срещи с Председателя на Търговско-промишлената камара - Иззет Волкан, с каймакамина на Чорлу - Левент Калъч, с генералния консул на Република България в Одрин - Васил Вълчев, с кмета на Чорлу и с други представители на местните власти.

  Теодора Кирякова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Ан
   Ангоооо
   9 -4
   12:46, 6 авг 2018
   Алкао-трови Първомай!!!!!!
  • 2
   Ан
   Анггоооо
   6 0
   13:08, 6 авг 2018
   Анго знае ли за улиците ,Иван Вазов,, Т.Каблешков,, Елин Пелин в какво състояние са...до кога...g
  • 3
   Ус
   Успешен случай
   12 -1
   14:30, 6 авг 2018
   Докато има БСП, ще има Ангу и мангу
  • 4
   Ме
   местен
   14 0
   16:33, 6 авг 2018
   Голямо прасе е станал Кмета. Не може на стола да се сгъне вече.
  • 5
   Га
   Газ
   10 -2
   17:42, 6 авг 2018
   Тази нощ осмърдяването на какао беше повече от поносимото, явно е било в чест на първомайско-чорлу дружбата.
  • 6
   Бо
   БОРИСОВ.Б.
   3 0
   21:22, 7 авг 2018
   Той със кои ли не беше ся е с бсп и дпс.с абв пробва фурнаджиска лопата но със ате то път я збърка доста тва му беше май зависи кви тикви ще се кандидатират и издигнат.
   • Ме
    Методий
    2 0
    22:59, 7 авг 2018
    Тиквите май са по-зле и от него?!
  • 7
   Ар
   Аркадаш
   3 0
   07:04, 8 авг 2018
   Само феса му липсва.
  • 8
   Ги
   Гинчо
   1 0
   10:18, 8 авг 2018
   Интересно какво ли е представял???Едно и също всяка година. Дано поне донесе армаган още пейки,бива ги.

  Хороскоп за 19.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
  19 фев 2020
  Последни новини