Колите на Google Street View отново в България през юни-юли

Кoлитe нa Gооglе Ѕtrееt Vіеw oтнoвo обикалят страната ни. Това ще продължи през месеците юни-юли.  Целта е една единствена - aĸтyaлизиpaне на лoĸaлнитe дaнни в Gооglе Марѕ. Toзи път aвтoмoбилитe нa Ѕtrееt Vіеw щe ce фoĸycиpaт въpxy пoлyчaвaнe нa пo-aĸтyaлнa инфopмaция зa cвъpзвaнeтo нa пътищa мeждy гpaдoвeтe.

Street View е популярна функция, позволяваща на потребителите да изследват и навигират виртуално чрез панорамни триизмерни изображения. Компанията уверява, че е предприела сериозни мерки, за да защити неприкосновеността на личния живот, като същевременно ще позволи на всички потребители да се възползват от тази функция. Както при всички Street View изображения, преди публикуването Google замъглява лицата на заснетите хора и регистрационните номера на автомобилите. Потребителите могат да докладват кадри за отстраняване чрез натискане на бутона "докладване на проблем" в долния ляв ъгъл на изображението. Следва попълване на кратък формуляр, в който трябва да се покаже точния кадър, който да бъде премахнат.

 

От компанията изрично подчертават, че "поради фактори извън нашия контрол (метеорологични условия, затворени пътища и т.н.) винаги е възможно колите ни да не работят или да възникнат известни промени".

Parvomai.NET
 

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    ©C
    © Copyright
    0 0
    22:52, 20 юни 2018
    Другия път Пърумай.NET като преписва дословно статии от 24 часа да посочва източника си!

    https://goo.gl/ZSsqMB
    • Пъ
      Първомай
      0 0
      08:02, 21 юни 2018

      Ако направите справка ще видите, че материалът с малки вариации го има в много медии, не само в 24 часа.

Последни новини