Събират излязла от употреба техника

Община Първомай съвместно с „ГРИЙНТЕХ БЪЛГАРИЯ”АД  организира събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване. На 04.06.2018 г. всички, които желаят ще имат възможност да се освободят от своето негодно за употреба електрическо и електронно оборудване. Ако желаете то да бъде  извозено от домовете напълно безплатно, можете предварително да заявите това  в периода от 30.05.2018 г. до 01.06.2018 г. на телефон: 0884311109.

Излязло от употреба електрическо и електронно оборудване от бита е оборудване, образувано в резултат на жизнената дейност на хора по домовете и административни, социални и обществени сгради, от търговски и индустриални обекти или други източници – ел. печки, перални, хладилници, телевизори, компютри, монитори и др.

Инициативата е част от системата за разделно събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване на Община Първомай.

Parvoami.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Пъ
    първомайка
    2 0
    10:06, 31 май 2018
    Много полезно и удобно! Миналата година не бях в Първомай и пропуснах тази възможност, но сега се радвам, че мога да се възползвам от това улеснение. Вече заявих адреса си и бяха много любезни да ми обяснят, че ако няма никой на адреса мога да изнеса каквото съм отделила за взимане на тротоара пред дома ми.
Последни новини