Организира се състезание за спинерджии

Спинер манията завладява Първомай и вече има обявена дата за първото състезание в града за най-добър спинерджия.

Иновативната надпревара е идея на Пеньо Запрянова. Той кани всички, които умело или не чак толкова са се научили да въртят новата играчка на 11 юни от 12 часа пред магазин „ОфисиТе“.

Състезанието ще се проведе в две категории: за най-атрактивен спинерджия и за най-дълго задържал въртенето. Наградите са две – уникален луксозен спинър, а в определянето на най-добрия публиката ще има думата.

Но надпреварата няма да свърши в неделя. Всеки, който желае може да качи видео от събитието на страницата на „ОфисиТе“, а този, който има най- много гледания ще получи награда 3 дни по-късно, когато бъде обявен за победител.

Кандидати за слава или просто наблюдаващи – елата да завъртите спинерите в неделя. Ако времето не позволява състезанието да е на открито, ще бъдете приютени в магазина.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Аг
    аграр
    7 -1
    09:33, 10 юни 2017
    Що не се научите да въртите мотиките бе ,ами се занимавате с простотии?Свършете нещо полезно за вас и за обществото,а не лентяйствайте !Иначе всички търсите екологичната и чистичка храна и вода белким се случи да живеете с камъните.
Последни новини