Деца от 3 до 103 години са поканени на Празника на изкуствата в парка след броени дни

Изображение 1 от 4

    На 8 октомври предстои станалият традиционен Празник на изкуствата в парка. Организаторите Татяна Вълчева, Николина Андреева и Теодора Кирякова, с финансовото съдействие на Община Първомай са подготвили много нови изненада за деца от 3 до 103 години.

    За да поднесат доза изкуство тази година са поканени Театър „Хенд“ с постановката „Хитър Петър“. Иво и клоунът Кени ще забавляват и ще увлекат в игри малчуганите.

    Танцово движение за добро настроение с хореографа на Арт Формация Денс Мания - Пловдив - Мариана Ангелова ще раздвижи всички почитатели на ритмичните движения. Отново ще гостуват „Веселите крачета“. С много настроение ще пеят гостите от Асеновградската формация „Станимъка“ с ръководител Севджан Рамадан и ученици от няколко първомайски училища.

    Всички любители на изобразителното изкуство ще могат да се включат в изработването на творби не само с боички и лист, но и с глина, шума, стъкло и други интересни материали. Елате на 8 октомври в градския парк,  отново да го изпълним с песни, танци, рисунки, керамика, низане на мъниста и много други творчески дейности! Децата ще имат възможността да се изявят и да се забавляват. И тази година за всеки творец ще има специална награда във формата на почерпка от спонсорите на събитието – ябълки, пастички и други вкусотии.

    Организаторите канят всички деца и всички ръководители на творчески форми да се включат в празника, а синоптиците обещават усмихнато време, без валежи и с много завихрен купон!

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини