Направиха Първа копка на бъдещия търговски парк

    На празника на Света Неделя – 7 юли - бе направена официалната церемония “Първа копка”, с която “Зет Естейт ЕООД” стартира строителството на новия търговски комплекс „Parvomay Park“.  Той е от вида рийтел търговия - 

     Негово Високопреподобие Архимандрит Пахомий – Ректор на Софийската духовна семинария извърши водосвет с благоволението на Негово Високо Преосвещенство Пловдивският Митрополит Николай.

    Официалните гости на събитието бяха кметът на общината Николай Митков, Председателя на Общинския съвет Христо Вълчев, зам.кметове на гл. архитект на общината Добромир Спасов, както и представители на общинската и държавна администрация.

    Това е първата голяма инвестиция в моя мандат, сподели кметът Николай Митков и си пожела и други такива. Той е убеден, че комплексът ще създаде самочувствието на първомайци, че живеят в по-модерен град.

    Както вече Parvomai.NET писа, новият търговски комплекс ще е разположен между кв. Дебър и гр. Първомай, на площ от 14 декара и ще разполага с богат асортимент стоки и услуги в търговски обекти. Търговска площ на проекта ще бъде приблизително 3 000 кв. м., с обособени около 10 магазина и голям паркинг. Сред магазините са BILLA, РЕРCO и други.

    Търгвскте обекти ще осигурят поне 50-60 работни места. Сигурен е инвеститорът на търговския обект г-н Марио Захаринов. Изпълнението на строителството е възложено на фирма от областта, която вече е обявила 20 свободни работни места за  хора от района.

    Това е третия обект на фирмата инвеститор „ЗЕТ ЕСТЕЙТ“ ЕООД, след БИЛЛА ПАРК, гр. Костинброд и ЯМБОЛ ПАРК, град Ямбол.

    БИЛЛА ПАРК, гр.Костинброд беше построен през 2018 година с търговска площ от 3400 кв.м., на която са разположени търговски обекти - хранителен супермаркет BILLA, дрогерия DM, PEPCO, Еcont, Speedy, Bulsatcom, и др.

    ЯМБОЛ ПАРК, град Ямбол е в последна фаза на строителство и предстои да бъде открит тази година през м. септември.

    Parvomai.NET

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини