Семейство Терзиеви окупира челните позиции на турнира по бадминтон за деца и родители

По идея на треньора Илиян Кръстев, около голямото преяждане на Коледните празници начинаещи и напреднали състезатели по бадминтон влязоха битка, подкрепени от своите родители или по – големи братя и сестри.

Въпреки студеното време залата за бадминтон беше препълнена с ентусиасти от сутринта до късния следобед на 27 декември. 21 двойки се бяха записали в двете групи – за начинаещи и за напреднали. Според Кръстев надпреварата се е превърнала в истински празник, а регламентът може би ще претърпи малки промени, за да се включат още повече ентусиазирани родители. Хубаво е, че по този начин много деца от детската градина държат все по – уверено ракетите, а родители с отговорни позиции отделят време за забавление със синовете и дъщерите си.

При начинаещите победители станаха Христо Костов с майка му Милена. След тях останаха Алекс Василева със своята братовчедка Нели Ангелова, а трети дъщеря и баща Цвети и Спас Попиванови.

На връх именните си дни Станимир и Стефан Терзиеви се разделиха на два отбора с тате и мама и оглавиха класирането при напредналите. На най – високото стъпало се качиха Станимир и Митко Терзиеви, а до тях се наредиха Стефан и Даниела. На трето място останаха Веселин и синът му Никола Колеви.

Надпреварата беше открита от председателя на Управителния съвет на клуб „Атлет“ и кмет Ангел Папазов. Той връчи награди на Илиян и Красимир Кръстеви и Димитрия Попстойкова, завоювали 5 бронзови медала на републиканското първенство по бадминтон за клуба. Част от битките бяха изгледани от лекоатлетката Лиляна Георгиева, която получи специална покана и използва случая да се запознае с кмета Папазов.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Не
    неразбираща
    4 -1
    14:50, 29 дек 2014
    Г-жо.Кирякова,нещо наистина не мога да разбера.Доста имена сте изредили като победители,а заглавието на статията Ви е "Сем.Терзиеви
    и така нататък".Обяснете ми,моля.



  • 2
    Вт
    втора неразбираща
    2 0
    18:09, 29 дек 2014
    Семейство Терзиеви спечелиха, а на снимките са останалите участници. Защо победителите ги няма снимани никъде?
    • ..
      ....
      2 0
      21:09, 29 дек 2014
      Тя Кирякова кое нещо прави както трябва :/
  • 3
    ..
    ....
    1 0
    21:13, 29 дек 2014
    bravo na vsi4ki terzievi pu pu da ne vi e uroki lubimoto mi semeistvo
  • 4
    41
    41
    0 0
    06:51, 31 дек 2014
    нали тоска е на снимката, защо ви е и победителите да са показани
    • 12
      123
      1 0
      16:04, 31 дек 2014
      Ами ако я няма Тоска няма да има Клуб Атлет.
Последни новини