29 °C

Колективът на СОУ изпрати Елена Иванова с пожелание за романтика

На кратка церемония властта в СОУ „Проф д-р Асен Златаров“ беше сдадена от Елена Иванова и тя излезе в заслужена почивка. Видимо развълнувана, дългогодишната директорка си взе „довиждане“ с колегите си. Елена Иванова е свързана с гимназията от ученическите си години. Възпитаничката на школото, впоследствие става учител, а през последните 18 години и директор на учебното заведение. За спомен колегите ѝ подариха албум със „101 романтични места“ и ѝ пожелаха в свободното си време да ги посети всичките. „Ще се възползвам – обеща директорката и призна че вече е избрала и първата дестинация – Йерусалим.

С мили думи към всички се обърна и присъстващата- експерт от пловдивския Регионален инспекторат по образование Ирена Душкова. Тя благодари на Елена Иванова за годините съвместен и ползотворен труд. След това представи и временно изпълняващият длъжността Чавдар Здравчев. Старият директор подари на новия фигурка на кон – символ на годината, в която стъпва в длъжност, стилна писалка и му пожела да стане духовен водач за учители и ученици. Здравчев поднесе огромен букет от бели рози на предшественичката си. Той ѝ благодари за високо вдигнатата летва в училището и пое ангажимент да продължи напред.

Елена Иванова е фин и деликатен човек – споделиха нейни колеги. Изключително дипломатична, толерантна и добронамерена, тя умее да изслуша всеки, за да вземе правилното решение – качества, натрупани през годините упорит труд. Тя завинаги остава част от този колектив и ръководния му екип.

Теодора Кирякова

Една снимка изпълнена с много символика...
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (18)

 • 1
  Za
  ZABOBOL
  4 -10
  12:26, 2 окт 2014
  ...i kakto e kazal poetat:"...Bih letql v tabuna n... Виж коментара
 • 2
  Го
  Гоце Параванов
  0 0
  15:19, 2 окт 2014
  Въпросната другарка, специализирала партийно във великият СССР, съсипа местното училище, превръщайки го от образователна в единствено социална институция. Грамотните ще разберат разликата.Хранилка за роднини, приятелски кръг и политически зависимости, вместо институция произвеждаща личности. Това е приносът й. Да пожелаем успех на Чавдар, който притежава реални качества, за разлика от партийно, приятелски и административно подкрепяната и отличавана другарка. Клоаката, която тя му завеща е наистина зловонна.
 • 3
  34
  345
  19 -23
  15:27, 2 окт 2014
  И да не пипа съпруга,сина и снахата от местата им! Виж коментара
 • 4
  Сд
  СДС
  5 -1
  16:50, 2 окт 2014
  Днес е светъл ден за българската демокрация! България ще се оправи когато всички подобни властници си заминат по бързо. С годините се нагледахме на всякакви изцепки от екс директорката. То не бяха назначения на шуро, байо, сина, мъжа, братчеда и за капак снахата без образование. то не бяха събирания пари за щяло и нещяло, давахме пари за униформи на тлъсти суми и още и още... само, ако можеха стените да говорят, какъв ли филм щяхме да гледаме..... Училището само може да си отдъхне от интригите и манипулациите, от лицемерието и лъжите. На новия директор-успех! И дано не се сепне от изненадите. Нека се погрижи да издигне училището и да върне изгубения му авторитет. Да се погрижи да има професионални и качествени учители които знаят какво правят.
  P.S.Йерусалим е добро място, госпожата има нужда да пречисти душата си след всичко надробено. Ха дано!
 • 5
  Бс
  бсп
  28 -7
  17:25, 2 окт 2014
  Колко хубава възможност дава сайта. Да оплюеш някой и да сипеш омраза и лъжи без да носиш отговорност
  • Сд
   СДС
   21 -17
   19:41, 2 окт 2014
   Сигурно е хубава възможност да си на отговорен пост и никой да не ти търси отговорност какви ги вършиш.
  • 34
   345
   16 -12
   20:53, 2 окт 2014
   Лъжа ли е, че тримата споменати от мен са назначени от нея в подопечното й училище?
 • 6
  Въ
  въпрос
  6 -21
  18:00, 2 окт 2014
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 7
  Ри
  РИО на МОН
  13 -17
  18:00, 2 окт 2014
  Каква отговорност може да носят хората, които казв... Виж коментара
 • 8
  42
  4270
  2 -1
  19:52, 2 окт 2014
  тюлен и романтика !!???
 • 9
  Ин
  Инспекторат
  16 -17
  19:53, 2 окт 2014
  Истината винаги е под похлупак. Хората с прегоряла съвест не обичат истината и бягат от нея. Но не за дълго, винаги има възмездие. Не може да си правил безобразия и да не ти бъде отвърнато рано или късно. Съмнявам се дали спи спокойно.
 • 10
  Ин
  Инспекторат
  21 -20
  19:58, 2 окт 2014
  Хубаво е когато си тръгнеш от подобна длъжност да можеш да гледаш хората спокойно в очите и да не се срамуваш. А дали е така? Живеем в малък град.
 • 11
  То
  тонка
  29 -1
  20:32, 2 окт 2014
  Чавдаре внимавай кого не назначаваш на работа защото слабите обичат да плюят ако разбира се някой го интересува
 • 12
  77
  77
  1 -2
  16:57, 3 окт 2014
  eдна крайно неприятна личност , завещана на СОУ от времето на кметуването на петър ганев, си отиде в пенсия. какво толкова е станало?! по същото време отидоха в пенсия и други ръководни кадри в града ни. но за тях нито ред. ех, първомай.нет, първомай.нет...
 • 13
  Ни
  Нина П.
  20 -1
  17:37, 3 окт 2014
  Да представяш ли си. И ти се сети за тях покрай нея. ех Първомай нет.
 • 14
  15
  15
  14 -15
  19:03, 3 окт 2014
  И некадърния и мъж и некадърния син посмешището Гонзо вън ,от сянката на мамчето. Писачката вместо да драска оди,да я бе попитала как така и мъж и син в едно и също учреждение с нея и какво е това , ако не шуро-баджанащина. Отървахте се от нея ,сега да се оттървем и от кмета
 • 15
  Ku
  Kuku
  8 -8
  19:14, 3 окт 2014
  Аз за други не знам в това училище да работят семейно.
 • 16
  De
  Demokrat
  10 -8
  11:09, 7 окт 2014
  Каква романтика с тоя мъж / Иван Иванов /. Тоя е страсто убиец , бе. А и тя не е красавицата на века , оттам и пияндето Гошо на кой да мяса .Както Ленчето се оттегли и Ваньо да се маха от политиката , каквото можа уби от демократичните сили , да изчезва .

Хороскоп за 18.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
18 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
18 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
18 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
18 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
18 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
18 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
18 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
18 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
18 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
18 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
18 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
18 сеп 2020
Последни новини