Най-дългогодишният училищен директор в общината напуска своя пост

Изображение 1 от 2

    След 40 години учителски стаж Величка Чирчулиева се оттегля в заслужена почивка. Тя е най-дългогодишният училищен директор в община Първомай, заемайки този пост 28 години начело на ОУ „Отец Паисий“, село Искра.

    Вчера, на кратка церемония в аулата на Аграрния университет, Величка Чурчулиева и още няколко директори от Пловдивска област бяха отличени за дългогодишния им труд, за подкрепата и любовта, която са раздавали на учители и ученици и продължават да раздават с присъствието си. Плакет и грамота връчи на всеки от тях Антоанета Пакова - началник на РУО - Пловдив.

    Награждаването прекъсна работата на годишното съвещание на директорите от областта, но се превърна в емоционален празник за всички и особено за пенсионираните директори. Изправени на крака, всички присъстващи директори бурно аплодираха колегите си. Получавайки наградата си Величка Ччрчулиева сподели: „Още докато подписвах  заповедта за освобождаването си, казах на г-жа Пакова, че за мен беше чест да работя както с екипа на Инспектората, така и с всички Вас!“ и пожела на присъстващите успешна учебна година.

    Величка Чурчулиева оставя училище с добра материална база, със STEM кабинет, обновен физкултурен салон, уникално изрисувана фасада, създадени традиции и сплотен учителски екип. Временно изпълняваща нейната длъжност ще бъде Христина Христева.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини