Рокаджиите от "Наутилус" разбраха какво е да си подгряваща група на звезди

Изображение 1 от 3

    Рокаджиите от “Nautilus band” вече знаят какво е усещането да бъдеш подгряваща група на звезди като Стенли и Фънки. А усещането е „много яко и запомнящо се“, обобщава ръководителят на групата Севил Маринов. На това се насладиха момчетата и момичета в събота на IX Фестивал на лавандулата в село Средно градище.  Събитието беше посветено на отглежданата в региона лавандула и беше съпроводено от много и разнообразни инициативи – избор на Мис лавандулово момиче, Ретро парад на автомобили, презентация на лавандулови напитки, лавандулов базар, а вечерта беше посрещната в Рок лавандулово село със сцена, на която се изявиха първомайската банда, Стенли, Фънки и др.

    Концертът стана отправна точка и на едно ново сътрудничество между рокерския клуб „Наутилус“ и организаторите на фестивала.

    Наутилусите стягат своите инструменти и само след дни отново ще се качат на сцена. За втори път те ще открият Ученическия рок фестивал в Пловдив, където са поканени от организатора Тони Арнаудов – Сатаната. Те ще изпълнят три композициите си, две откоито са на Туистър Систър и на Нирвана.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини