Добра игра и оставане в групата е целта на "Борислав"

С две победи като гости започна сезонът за футболистите на „Борислав“, Първомай. Мъжете се наложиха в първите два кръга над Верея, Стара Загора с 1:3 и над „Левски“, Карлово с 1:2. Техническият директор на клуба Пламен Стайков каза, че целите пред отбора и треньора Иван Добчев са хубава игра и запазване на мястото във „В“ група. Той се надява победната серия да продължи и в събота – 22 август, когато на градския стадион в Първомай от 19 часа бориславци ще бъдат домакини на ФК „Ямбол“.

Като гол майстор за „Борислав“ се очертава Ангел Здравчев, който по време на подготовката влезе в „битка“ без футболни аргументи с отбора на „Марица“, Пловдив. С президента на отбора Христо Христов и Здравчев са проведени разговори и са се разбрали оттук нататък всеки да доказва правотата си само на терена, разказа още Стайков.

Не толкова добре започна сезонът за младежите от U-15. Момчетата на Николай Бонев записаха една загуба от „Етър“ с 0:2 и един равен мач с „Витоша“, София . Утре-19 август, от 10 часа им предстои среща с "Ботев“ - Враца на стадиона на село Градина.

През сезон 2020/21 г. Ангел Пелтеков ще тренира деца, родени през 2011-2012 година.  

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини