ЦОП-Първомай ни призовава да съберем "Коледа в кутия"

Центърът обществена подкрепа в Първомай стартира инициативата „Коледа в кутия“, за да зарадва деца в неравностойно положение за коледно-новогодишните празници. Кампанията е част от вече популярна инициатива по света, а от  ЦОП – Първомай „предават доброто“ и я осъществяват  в полза на деца от центрове за специална образователна подкрепа, деца от социално слаби семейства и сираци, на възраст до 18 години.

Всеки, който желае да зарадва дете за Коледа, може да го направи до 16 декември 2021 г., като следва няколко много лесни стъпки:

Изберете от сърце играчки, дрешки, лакомства и др. по своя преценка и ги поставете в кутия за обувки. Опаковайте кутията с подаръците с красива хартия, надпишете картичка, писмо или лист с празнично послание, може да поставите и Ваша снимка. Върху кутията посочете възрастта и пола на детето, за което е предназначен подаръкът. Занесете кутията в Центъра за обществена подкрепа на улица „Гимназиална“.

„Коледа в кутия“ е една кампания на ЦОП Първомай, изпълнена с топлина и ние се заемаме с нея  с много радост и отговорност, споделят служителите в ЦОП – Първомай -   Коледа е ден, в който се замисляме за доброто, но добро може да се прави и на всеки друг ден. Ще бъдем щастливи, ако имаме много съмишленици-дарете ДОБРО! 

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини