Тази година футболен турнир за Коледа ще има

Тази година традиционният Коледен футболен турнир на община Първомай ще се проведе. Избрани са датите  на 25 и 26 декември. Отборите ще се срещнат на на голямата площадка в двора на СУ „Проф.д-р Асен Златаров“.

Промени в регламента няма. Отборите ще са от 5+1 състезател и няма да бъдат допускани граждани от други общини. Тегленето на жребия за формиране на предварителните групи ще се състои на 23 декември от 11.00 часа в стая 216 на Общинска администрация. До тогава ще продължи и записването на желаещите отбори, закъснелите няма да бъдат включвани. Всеки футболист трябва да заплати 10 лв. такса за участие.

Груповата фаза трябва да приключи в първия ден от турнира, по схемата „всеки срещу всеки“. Двата тима, класирали се на първите две места във всяка група, ще продължат на елиминации.

Турнирът се организира от  Общинска администрация и ФК „Борислав“. За футболистите са подготвени много парични и предметни награди. Организаторите очакват отново много футболни страсти и здрава битка и разчитат на благосклонността на природата за хубаво време.

Телефон за справка: 0889922533 Пламен Стайков.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини