ЦОП-Първомай отвори врати и отпразнува рождения си ден

Изображение 1 от 6

    На 1 май Центърът за обществена подкрепа- Първомай навърши 13 години, а в края на седмицата отпразнува рождения си ден с потребители и колеги на работещите там, отваряйки вратите си за всички любопитни.

    Ели Воденичарова – ръководител на ЦОП – Първомай,  поздрави присъстващите като отбеляза, че за тези години Центърът е осъществил над 100 инициативи, в които са взели участие над 5000 потребители. Сред тях са „Доброто продължава“, „За толерантност“, Доброволческите лагери,Етнокарнавал,“Аз съм тук и мога да ти бъда приятел“ и много др.

    Работещите в ЦОП посрещат празника си като част от голямото семейство на СОНИК СТАРТ – най-успешният доставчик на качествени, професионални и достъпни социални услуги в страната. В дейността си  сътрудничат  с Дирекция „Социално подпомагане” и отдел „Закрила на детето”.

    Специалистите от Центъра за обществена подкрепа - ръководител, социални работници, психолози, педагог, логопед и социален асистент, са мотивирани и подготвени да работят качествено и целенасочено с ползвателите на услугата. И това стана част от празничната програмата, в която потребители и бивши ученици демонстрираха работата на логопед, психолог и социален работник. Гости на събитието бяха зам.-кметът Радослава Ставрева, Иван Иванов – управител на СОНИК СТАРТ, представители на партньорски организации и на други центрове в страната.Преди да разрежат тортата децата имаха възможност да рисуват тениски, да оцветяват или да сглобяват пъзели.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Последни новини