Златаровци успешно реализираха eTwinning проект

Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ гр. Кърджали приключи успешно дейността си  поeTwinning проект „Време е да преодолеем предразсъдъците“, в който участваха учители и ученици от четири държави -  Хърватия, Португалия, Турция и България.

С радост и голямо дръзновение златаровциучастваха и изпълниха всички включени в проектадейности. Учениците се запознаха и разговаряха със своите връстници на английски, създадоха нови приятелства. Усъвършенстваха уменията си, свързани с Web 2.0. Екипът от учители и ученици проведе четири онлайн срещи, в които бяха дискутирани интересни теми като „Забележителностите на нашата страна“, „Опасностите в интернет пространството“ и много други. Създадени бяха електронни постери, есета и стихове за вечните човешки ценности - равенство, уважение, свобода, честност, толерантност и др. Съвместно учениците съчиниха електронна история, като всеки прочете и записа гласа си на неговата страница. Участниците в проекта попълниха анкети и викторина за новостите, които са научили. Всички дейности по проекта бяха попълнени и описани в електронно списание. Учители и ученици очакват с нетърпение есента за да се включат в следващите вълнуващи проекти.

Адрес на електронното списание:

https://online.flipbuilder.com/asrfz/uciq/

Ръководството на гимназията изказва своята благодарност към учениците взели участие в проекта, както и на техните ръководители – инж. Виолета Пънева и Милена Моллова.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини