"Борислав" спечели точка в Пловдив

Отборите на „Борислав“ Първомай и „Марица“ Пловдив завършиха при нулево реми в мач от 24-тия кръг на Югоизточна Трета лига. Двубоят се изигра на стадиона на „жълто-сините“ в Пловдив.

Домакините успяха да наложат ранен натиск над първомайци. През първото полувреме се откриха чисти възможности и за двата отбора. В 27-мата минута Айкуд Янатов от редиците на пловдивчани имаше добра възможност за откривате на резултата след пас в коридор. След като нахлу в наказателното поле, той потърси удар в далечния ъгъл, който излезе в аут. Няколко минути преди края на полувремето, подаване от страна на Васил Колев доведе до удар от дъгата, с който Стоян Григоров прати топката над вратата . Отборът на „Марица“ на два пъти имаше претенции за дузпа, но съдията на мача Георги Иванов прецени, че са били неоснователни.

През второто полувреме нямаше много чисти шансове за гол, но то се отличи с жълтите картони, с които главният съдия декорира по няколко футболисти от двата отбора. „Марица“ имаше положения от пряк свободни удари, но вратарят на гостите Янко Шинлаков се отличи с добри спасявания, а футболистите на „Борислав“ показаха добра организация в защита през целия мач.

Пловдивчани остават на 4-тата позиция като един от водещите отбори в класирането, докато първомайският отбор заема 14-тата.

Участие в срещата взе и бившият футболист на първомайци – Джунейт Узунов. Той премина в отбора на „Марица“ през миналата година.

В следващият кръг „Борислав“ посреща отбора на Хасково. Мачът ще бъде на 10.04 от 17:00 ч. на градския стадион в Първомай.

Съставът на „Борислав“ срещу „Марица“:

Янко Шинлаков, Мартин Здравчев, Васил Василев, Михаил Митев, Радослав Влашев, Илия Янков, Стоян Григоров (Тенчо Тенев 71‘), Йордан Дочев, Ангел Здравчев, Георги Стайков, Васил Колев (Динко Митрев 73‘).

Резерви: Димитър Динков, Динко Митрев (73‘), Тенчо Тенев (71‘), Любомир Романски, Шабан Османов.

Съдийска бригада (гр. Пловдив):

Георги Иванов (главен съдия);

Диян Георгиев, Лидия Думбалакова, Камена Георгиева (асистенти);

Делегат на мача: Петър Зехтински.

Атанас Узунов

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ил
    Илко фенът
    6 -4
    15:30, 8 апр 2019
    Абе търся статиите на ФК "Бори" след мачовете на отборчето с Марково, Куклен, Созопол, Карнобат и Съединение, ама нещо не ги намирам. Търся, търся и няма. Ама че сте мушмороци.
    • Лю
      Любеновски трабадур
      5 -6
      02:13, 9 апр 2019
      Ябааа Янко, ти само мачовете на Борислав ли търсиш бре. Нещо да не им си обиден ва, та толкоо са тормоиш... Кажи како стана у Сопот ва Янко, бъхтахте ли ги . Питам закот у нета пише, че са ви напрайли четир парчета, та чак нем са вяроо. Знъм, че сти силен отбор, ама намалти ракията малко, че трябооо да станти първи ва. Няма само да въ бъхтат ба... Успех Янкооо, па на нази не ни бери дерта и без тебе са опрайм . Орта, казаа че така било по убаво.
    • Ма
      Машалла
      3 0
      10:50, 9 апр 2019
      У Сопота гачи по 20-30 кинта дали на калпак за трите точки
  • 2
    Ке
    Келеш
    1 0
    15:26, 9 апр 2019
    То заради тия мурафети никой не го ще
Последни новини