"Борислав" загуби благотворителен мач - контрола в Димитровград

ФК „Борислав“ загуби и  втората си контрола от зимната подготовка. Първомайци паднаха с 1:0, то по идентичен начин с първата - гол след грешка в 40 -тата минута. Чисто физически отборът стоя по-добре. Показа добра игра и във фаза защита. Там думата си каза опитът и класата на новото попълнение Никола Данчев.

„Положителното от мача е, че започна да се изгражда и синхрон между отделните линии в отбора,  което към момента е един от основните проблеми пред нас, сподели треньорът Димитър Янчев и припомни факта, че от отбора си тръгнаха 20 футболиста, а новата формация е факт от 15 дни.

Той допълни, че все още не е отсята групата с която ще се работи , защото са дошли нови футболисти на проби и на тях ще им бъде даден шанс на контролата с „Ботев“ в сряда. Продължава да се търси и качествено попълнение в предни позиции. От двете контроли е видно, че е нужен реализатор. Треньорският щаб трябва да се съобразява и с малкия бюджет,  с който клубът разполага и засега не се вижда решение в тази посока!

Мачът беше благотворителен - публиката влизаше с билети, бяха поставени и кутии, в които се събираха средства за лечението на Георги Янков.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини