Площадът пред читалището в Първомай е като площадка от „Сървайвър“ за децата ни

Изображение 1 от 3

  Вбесен родител се обади в Parvomai.NET, за да се оплаче от безхаберието на общината – площадът пред читалището в центъра на Първомай пълен с препятствия като за "Сървайвър" и е опасен за децата, които се разхождат там.

  Фонтаните и пространството около тях е любимо място за малчуганите и техните родители, но решетките, поставени между плочите са разбити, разместени и имат дупки.

  „Нормално е първо да защитим децата си и да им осигурим нормално място за игра, споделя читателят ни. Дупките и шахтите са толкова големи, че в тях може да потъне кракът дори на възрастен“.

  Гневът на бащата е предизвикан от случка с неговото дете. Крачето му се е заклещило в една от дупките и е имало реална опасност да го счупи.

  Неравностите и разбитите павета, снимки от които ни е пратил мъжът, също са опасни.Той предизвиква общинарите, които са отговорни за това състояние на най-посещавания площад, преди да си вземат заплатите да се замислят дали са си свършили добре работата.

  Към момента за този случай сигнал в Общинска администрация не е подаден.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (22)

  • 1
   Мх
   Мхм
   9 -1
   13:21, 6 апр 2019
   Да и затова децата ходят с колелата си и се спускат от общината към общинския паркинг и се удрят в спрените коли. Моля ви бе хора, знам че искате децата ви да се забавляват, но защо трябва да е точно където има голямо движение на коли? Искам да питам и къде е общинската охрана и защо ме спира тази безхаберност. Не може така!
  • 2
   Он
   Онуфри
   9 -2
   13:58, 6 апр 2019
   Съсипаха я тая държава!
  • 3
   Хм
   Хмх
   9 -7
   15:38, 6 апр 2019
   Безхаберният кмет освен хора нищо друго. Стройтелство трябва! Преди 30 години построеното не могат да поддържат сегашните герберасти.
  • 4
   Ве
   Ветеран
   20 -6
   16:35, 6 апр 2019
   В града управлява Бсп града е червен не се правете на луди герб ако бяха щеше да се премести поне някво паве или друго да се направи ама те до кът са ще се руши само не да се гради и строи
  • 5
   Ве
   Ветеран
   10 -7
   17:14, 6 апр 2019
   Виждам че съм прав благодаря за разбирането но всички знаем кой кво прави но самите ние не искаме да вървим в правилния път и да се управим стига с те бсп та половин век ги избирахме крепехме те на унищожиха за 100 год напред отблагодариха ни се хубо.
  • 6
   Ам
   Ами...
   9 -16
   18:35, 6 апр 2019
   ...стига с това бсп! Кой управлява днес града-кой... Виж коментара
  • 7
   ##
   ###
   13 -11
   18:59, 6 апр 2019
   Герб за 10 години една тухла не сложиха в нашия град. Па и депутат имаха.
   • 5
    5
    5 0
    10:31, 8 апр 2019
    имаха депупатка и тя успешно запатентова - "парламентарния масаж" в пленарна зала
  • 8
   Са
   Само това да е
   19 -2
   19:50, 6 апр 2019
   А какво ще кажете за "калдъръма" пред "Т-маркет"? Дупка до дупка, все едно е Дебърска или Любеновска улица.
   • 12
    12
    9 -3
    13:23, 7 апр 2019
    Виж улицата пред къщата на Фитков в Брягово и попитай колко човекочасове труд са положили общ.работници там
  • 9
   Оф
   Оф, я стига
   4 -5
   20:28, 6 апр 2019
   Що не снимате кучешките фъшкии, които са мега по-опасни за дечицата ви???
  • 10
   Ве
   Ветеран
   17 -8
   21:29, 6 апр 2019
   Другия път КОРНЕЛИЯ като си я изберете и града ще цъфне МИТКОВ върти в момента града щом смени дебърския кмет с негов човек сами си направете извода ама вие си ги тачете той града си е кумонистически няма спор ама да ви кажа където е кмет на герб градовете разцъфтяха а нашия вехне не си затваряйте очите.
  • 11
   До
   До Ветерана
   7 -7
   12:30, 7 апр 2019
   Ако не знаеш, да ти кажа: Дебър и Любеново нямат кметове.
  • 12
   Ве
   Ветеран
   7 -2
   19:11, 7 апр 2019
   Да да ти кажа че за тва Митков си сложи негов човек щото няма ако има дебърци ще си изберат не то да слага приятели ха ха кино пълно прос народ слаба държава ще ва мачкат още много нас на смачкаха мина наща ама още ще има с тва заслепено виждане не ва чака нищо хубо.
  • 13
   Ме
   Мега луд
   7 0
   08:45, 8 апр 2019
   Абе за какви кметове на дебър и любеново говорите бе хора. Става въпрос за реална опасност за децата ни. За нашето поколение. Дупки има на всякъде но не е редно точно пред читалището където играят всеки ден малки деца да има дупки в които и възрастен може да си счупи крак. Това не е нормално. Ако се случи с вашето дете как ще реагирате
  • 14
   Пи
   питагор
   7 -4
   10:21, 8 апр 2019
   А ва луд ъм те дицата са за тва ва да играят ако няма ниту една дупка те пак ще намерят ва. Нимойте слушайте тиливизура и послете мислите за нироден петку. Ве ко искате ангу на конче ли да ги носи из плущада та да не си навехнат нугата ве не сте ли били дица ва не сте ли падали ставали не сте ли си чупили я някой крак я някоя ръка а по простите ут вас и някоя глъвъ. По добре се мулете тихичко на Господ той си знае рабтата нимойте мрънкайте за сичку.
  • 15
   Ис
   истината за........
   11 -2
   11:56, 8 апр 2019
   Питагор е платен трол и има за цел да отклонява общественото внимание от важните неща, случващи се в общината..В една скорошна публикация от 10 коментара 6 бяха негови, при това вулгарни и много глупави..
  • 16
   Пи
   питагор
   1 -3
   06:16, 9 апр 2019
   Брау ва серсемин тва тиливизура ли ти гу каза ти разкри най гулямата тайна ва ти си по дубър и от баба ванга ва яз толкува крих а само ти успя да проникнеш къту един член в най добре пазения от мен секрет. Още 25 коментара ми устават и жъ стана милионер ва аку искаш може да ти отстъпя мястото си и на тебе да платат ама къту гледам колко ти е акъла ни мойш си искара пари и за туалетна хартия по дубре се сдружете с оня лудия глас и двамата изкарвайте пари ама май и тва няма да стане щото ве двамата един ни прайте за тва ни завиждайте койту гу може гу може.
   • Ис
    истинатата за
    4 0
    08:13, 9 апр 2019
    Питагор продължава да ръси глупости.Дали си трол или не все едно, но се върза и отговори което те прави примитивен .А и толкова рано си станал да пишеш .....
  • 17
   Ня
   Някой
   4 0
   09:55, 9 апр 2019
   Питагор научи българската азбука първо, после да пишеш праволно! Тогава господине ръси глупости тука или ходи паси кравите на полето те повече ще те разберат . Глупак !!!!!
  • 18
   Пе
   Пеше
   2 -1
   12:18, 10 апр 2019
   Слушайте, оръфляци, неграмотни!
   Пред читалището играят предимно сиганета. Кой го интересува дали ще пострадат? Техните родители ли!? Неее! Пука им на тях. К'во сте се загрижили за тая сган?!?
   • Гн
    Гневен родител
    0 0
    13:42, 13 апр 2019
    Пожелавам то да се случи и на твоето дете (внук) същото което се случи с моето. Тогава да те видя дали така ще пишеш! И ако искаш излез разгледай се и виж “циганчетата” колко са бели . ГСП на РТП .

  Хороскоп за 03.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
  03 апр 2020
  Последни новини