13 °C

Площадът пред читалището в Първомай е като площадка от „Сървайвър“ за децата ни

Изображение 1 от 3

  Вбесен родител се обади в Parvomai.NET, за да се оплаче от безхаберието на общината – площадът пред читалището в центъра на Първомай пълен с препятствия като за "Сървайвър" и е опасен за децата, които се разхождат там.

  Фонтаните и пространството около тях е любимо място за малчуганите и техните родители, но решетките, поставени между плочите са разбити, разместени и имат дупки.

  „Нормално е първо да защитим децата си и да им осигурим нормално място за игра, споделя читателят ни. Дупките и шахтите са толкова големи, че в тях може да потъне кракът дори на възрастен“.

  Гневът на бащата е предизвикан от случка с неговото дете. Крачето му се е заклещило в една от дупките и е имало реална опасност да го счупи.

  Неравностите и разбитите павета, снимки от които ни е пратил мъжът, също са опасни.Той предизвиква общинарите, които са отговорни за това състояние на най-посещавания площад, преди да си вземат заплатите да се замислят дали са си свършили добре работата.

  Към момента за този случай сигнал в Общинска администрация не е подаден.

  Теодора Кирякова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (22)

  • 1
   Мх
   Мхм
   9 -1
   13:21, 6 апр 2019
   Да и затова децата ходят с колелата си и се спускат от общината към общинския паркинг и се удрят в спрените коли. Моля ви бе хора, знам че искате децата ви да се забавляват, но защо трябва да е точно където има голямо движение на коли? Искам да питам и къде е общинската охрана и защо ме спира тази безхаберност. Не може така!
  • 2
   Он
   Онуфри
   9 -2
   13:58, 6 апр 2019
   Съсипаха я тая държава!
  • 3
   Хм
   Хмх
   9 -7
   15:38, 6 апр 2019
   Безхаберният кмет освен хора нищо друго. Стройтелство трябва! Преди 30 години построеното не могат да поддържат сегашните герберасти.
  • 4
   Ве
   Ветеран
   20 -6
   16:35, 6 апр 2019
   В града управлява Бсп града е червен не се правете на луди герб ако бяха щеше да се премести поне някво паве или друго да се направи ама те до кът са ще се руши само не да се гради и строи
  • 5
   Ве
   Ветеран
   10 -7
   17:14, 6 апр 2019
   Виждам че съм прав благодаря за разбирането но всички знаем кой кво прави но самите ние не искаме да вървим в правилния път и да се управим стига с те бсп та половин век ги избирахме крепехме те на унищожиха за 100 год напред отблагодариха ни се хубо.
  • 6
   Ам
   Ами...
   9 -16
   18:35, 6 апр 2019
   ...стига с това бсп! Кой управлява днес града-кой... Виж коментара
  • 7
   ##
   ###
   13 -11
   18:59, 6 апр 2019
   Герб за 10 години една тухла не сложиха в нашия град. Па и депутат имаха.
   • 5
    5
    5 0
    10:31, 8 апр 2019
    имаха депупатка и тя успешно запатентова - "парламентарния масаж" в пленарна зала
  • 8
   Са
   Само това да е
   19 -2
   19:50, 6 апр 2019
   А какво ще кажете за "калдъръма" пред "Т-маркет"? Дупка до дупка, все едно е Дебърска или Любеновска улица.
   • 12
    12
    9 -3
    13:23, 7 апр 2019
    Виж улицата пред къщата на Фитков в Брягово и попитай колко човекочасове труд са положили общ.работници там
  • 9
   Оф
   Оф, я стига
   4 -5
   20:28, 6 апр 2019
   Що не снимате кучешките фъшкии, които са мега по-опасни за дечицата ви???
  • 10
   Ве
   Ветеран
   17 -8
   21:29, 6 апр 2019
   Другия път КОРНЕЛИЯ като си я изберете и града ще цъфне МИТКОВ върти в момента града щом смени дебърския кмет с негов човек сами си направете извода ама вие си ги тачете той града си е кумонистически няма спор ама да ви кажа където е кмет на герб градовете разцъфтяха а нашия вехне не си затваряйте очите.
  • 11
   До
   До Ветерана
   7 -7
   12:30, 7 апр 2019
   Ако не знаеш, да ти кажа: Дебър и Любеново нямат кметове.
  • 12
   Ве
   Ветеран
   7 -2
   19:11, 7 апр 2019
   Да да ти кажа че за тва Митков си сложи негов човек щото няма ако има дебърци ще си изберат не то да слага приятели ха ха кино пълно прос народ слаба държава ще ва мачкат още много нас на смачкаха мина наща ама още ще има с тва заслепено виждане не ва чака нищо хубо.
  • 13
   Ме
   Мега луд
   7 0
   08:45, 8 апр 2019
   Абе за какви кметове на дебър и любеново говорите бе хора. Става въпрос за реална опасност за децата ни. За нашето поколение. Дупки има на всякъде но не е редно точно пред читалището където играят всеки ден малки деца да има дупки в които и възрастен може да си счупи крак. Това не е нормално. Ако се случи с вашето дете как ще реагирате
  • 14
   Пи
   питагор
   7 -4
   10:21, 8 апр 2019
   А ва луд ъм те дицата са за тва ва да играят ако няма ниту една дупка те пак ще намерят ва. Нимойте слушайте тиливизура и послете мислите за нироден петку. Ве ко искате ангу на конче ли да ги носи из плущада та да не си навехнат нугата ве не сте ли били дица ва не сте ли падали ставали не сте ли си чупили я някой крак я някоя ръка а по простите ут вас и някоя глъвъ. По добре се мулете тихичко на Господ той си знае рабтата нимойте мрънкайте за сичку.
  • 15
   Ис
   истината за........
   11 -2
   11:56, 8 апр 2019
   Питагор е платен трол и има за цел да отклонява общественото внимание от важните неща, случващи се в общината..В една скорошна публикация от 10 коментара 6 бяха негови, при това вулгарни и много глупави..
  • 16
   Пи
   питагор
   1 -3
   06:16, 9 апр 2019
   Брау ва серсемин тва тиливизура ли ти гу каза ти разкри най гулямата тайна ва ти си по дубър и от баба ванга ва яз толкува крих а само ти успя да проникнеш къту един член в най добре пазения от мен секрет. Още 25 коментара ми устават и жъ стана милионер ва аку искаш може да ти отстъпя мястото си и на тебе да платат ама къту гледам колко ти е акъла ни мойш си искара пари и за туалетна хартия по дубре се сдружете с оня лудия глас и двамата изкарвайте пари ама май и тва няма да стане щото ве двамата един ни прайте за тва ни завиждайте койту гу може гу може.
   • Ис
    истинатата за
    4 0
    08:13, 9 апр 2019
    Питагор продължава да ръси глупости.Дали си трол или не все едно, но се върза и отговори което те прави примитивен .А и толкова рано си станал да пишеш .....
  • 17
   Ня
   Някой
   4 0
   09:55, 9 апр 2019
   Питагор научи българската азбука първо, после да пишеш праволно! Тогава господине ръси глупости тука или ходи паси кравите на полето те повече ще те разберат . Глупак !!!!!
  • 18
   Пе
   Пеше
   2 -1
   12:18, 10 апр 2019
   Слушайте, оръфляци, неграмотни!
   Пред читалището играят предимно сиганета. Кой го интересува дали ще пострадат? Техните родители ли!? Неее! Пука им на тях. К'во сте се загрижили за тая сган?!?
   • Гн
    Гневен родител
    0 0
    13:42, 13 апр 2019
    Пожелавам то да се случи и на твоето дете (внук) същото което се случи с моето. Тогава да те видя дали така ще пишеш! И ако искаш излез разгледай се и виж “циганчетата” колко са бели . ГСП на РТП .

  Хороскоп за 20.11.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще подготвяте почвата за бъдещите си делови начинания. Способността ви обмислено и разумно да пристъпвате към всяко начинание ще ви бъде от полза. Акцентирайте върху възможностите си за развитие. Някои от вас ще попаднат в нова(стара) обстановка, която ще ги посрещне приветливо и радушно.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще погледнете от друг ъгъл на съществуващ проблем и ще ви се отдаде бързо да намерите решението му. Възползвайте се от общуването с хора, чиито възможности са безспорни в професионалната или друга интересуваща ви сфера. Бъдете внимателни и отзивчиви, за да срещнете съпричастност в делата си.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  На всеки, който ви пречи в работата му покажете, че предпочитате сами да я свършите, отколкото да слушате празни приказки. Това е начин да постигнете целите си днес. На път сте да спечелите битката, не се отказвайте. Ще получите покана за нечие тържество и то ще ви улесни в общуването.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Владейте емоциите си и не се поддавайте на чужди внушения. Вие най-добре знаете какво трябва да направите, за да доближите успеха до себе си. Заради финансови нужди някои от вас ще потърсят допълнителна работа, подпомагайки бюджета на семейството си. Толерантността и търпението ви в общуването ще убеди опонентите в правотата ви.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Постепенно финансовите ви проблеми ще се разрешат по неочакван дори от вас начин. Това ще ви даде възможност да помислите за разширяване на дейността си. Не изпреварвайте събитията и помнете, че за всяко нещо си има време.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  За мнозина от вас денят ще е приятен и няма да липсват изненади. Ще получите добра оценка за работата си, което ще се отрази положително на професионалното ви развитие. Вярвайте в себе си и дайте изява на скритите си таланти. Някой проявява не скрит интерес към вас и търси взаимност, споделете я.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  С яркото си присъствие на професионалната сцена ще привлечете вниманието на повече хора, от което делата ви няма да пострадат. Напротив, ще получите повече възможности за изяви. Въпреки умората и отегчението ще имате финансови компенсации, които ще върнат усмивката и благоразположението ви.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще останете поласкани от нечие внимание. Търпението и старанието ви да се справите с всяка ситуация, в която попадате ще ви помогне да не оставяте нерешен проблем. Възможно е да възникнат недоразумения, но скоро ще се изяснят причините и ще отпаднат притесненията ви.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Настроението ви днес е чудесно и доста успешно забавлявате хората около себе си. Важен ангажимент може да промени плановете ви за деня, но не допускайте това да развали настроението ви. В състояние сте да се справите с всичко, което сте намислили стига да не разпилявате енергията си за маловажни неща. Приятел ще успее да ви заинтригува.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Предстои ни спокоен ден, по време на който ще можете нормално да вършите работата си, без да ви притеснява каквото и да било. Способни сте да поемате голяма отговорност, което ще бъде прието с въздишка от колегите ви. Усилията ви ще бъдат оценени по достойнство, а това допълнително ви стимулира да покажете най-доброто от себе си.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще получите добра оценка и награда за упоритостта, с която работите по отстраняването на професионален проблем. Умората ще съпътства придобивките, но няма да съжалявате. В романтично настроение ще потърсите компанията на човек, с когото ви е приятно и ще се насладите на компанията си.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес ще сте творчески настроени, независимо от това с което се занимавате. Имате доста печеливши идеи, които е необходимо да осмислите обстойно. Контактите ви са ползотворни и ви обещават очаквани възможности. Замете се за работа, предстои ви да свършите много неща. Нямате никакво време за отлагане.
  20 ное 2019
  Последни новини