18 °C

Площадът пред читалището в Първомай е като площадка от „Сървайвър“ за децата ни

Изображение 1 от 3

  Вбесен родител се обади в Parvomai.NET, за да се оплаче от безхаберието на общината – площадът пред читалището в центъра на Първомай пълен с препятствия като за "Сървайвър" и е опасен за децата, които се разхождат там.

  Фонтаните и пространството около тях е любимо място за малчуганите и техните родители, но решетките, поставени между плочите са разбити, разместени и имат дупки.

  „Нормално е първо да защитим децата си и да им осигурим нормално място за игра, споделя читателят ни. Дупките и шахтите са толкова големи, че в тях може да потъне кракът дори на възрастен“.

  Гневът на бащата е предизвикан от случка с неговото дете. Крачето му се е заклещило в една от дупките и е имало реална опасност да го счупи.

  Неравностите и разбитите павета, снимки от които ни е пратил мъжът, също са опасни.Той предизвиква общинарите, които са отговорни за това състояние на най-посещавания площад, преди да си вземат заплатите да се замислят дали са си свършили добре работата.

  Към момента за този случай сигнал в Общинска администрация не е подаден.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (22)

  • 1
   Мх
   Мхм
   9 -1
   13:21, 6 апр 2019
   Да и затова децата ходят с колелата си и се спускат от общината към общинския паркинг и се удрят в спрените коли. Моля ви бе хора, знам че искате децата ви да се забавляват, но защо трябва да е точно където има голямо движение на коли? Искам да питам и къде е общинската охрана и защо ме спира тази безхаберност. Не може така!
  • 2
   Он
   Онуфри
   9 -2
   13:58, 6 апр 2019
   Съсипаха я тая държава!
  • 3
   Хм
   Хмх
   9 -7
   15:38, 6 апр 2019
   Безхаберният кмет освен хора нищо друго. Стройтелство трябва! Преди 30 години построеното не могат да поддържат сегашните герберасти.
  • 4
   Ве
   Ветеран
   20 -6
   16:35, 6 апр 2019
   В града управлява Бсп града е червен не се правете на луди герб ако бяха щеше да се премести поне някво паве или друго да се направи ама те до кът са ще се руши само не да се гради и строи
  • 5
   Ве
   Ветеран
   10 -7
   17:14, 6 апр 2019
   Виждам че съм прав благодаря за разбирането но всички знаем кой кво прави но самите ние не искаме да вървим в правилния път и да се управим стига с те бсп та половин век ги избирахме крепехме те на унищожиха за 100 год напред отблагодариха ни се хубо.
  • 6
   Ам
   Ами...
   9 -16
   18:35, 6 апр 2019
   ...стига с това бсп! Кой управлява днес града-кой... Виж коментара
  • 7
   ##
   ###
   13 -11
   18:59, 6 апр 2019
   Герб за 10 години една тухла не сложиха в нашия град. Па и депутат имаха.
   • 5
    5
    5 0
    10:31, 8 апр 2019
    имаха депупатка и тя успешно запатентова - "парламентарния масаж" в пленарна зала
  • 8
   Са
   Само това да е
   19 -2
   19:50, 6 апр 2019
   А какво ще кажете за "калдъръма" пред "Т-маркет"? Дупка до дупка, все едно е Дебърска или Любеновска улица.
   • 12
    12
    9 -3
    13:23, 7 апр 2019
    Виж улицата пред къщата на Фитков в Брягово и попитай колко човекочасове труд са положили общ.работници там
  • 9
   Оф
   Оф, я стига
   4 -5
   20:28, 6 апр 2019
   Що не снимате кучешките фъшкии, които са мега по-опасни за дечицата ви???
  • 10
   Ве
   Ветеран
   17 -8
   21:29, 6 апр 2019
   Другия път КОРНЕЛИЯ като си я изберете и града ще цъфне МИТКОВ върти в момента града щом смени дебърския кмет с негов човек сами си направете извода ама вие си ги тачете той града си е кумонистически няма спор ама да ви кажа където е кмет на герб градовете разцъфтяха а нашия вехне не си затваряйте очите.
  • 11
   До
   До Ветерана
   7 -7
   12:30, 7 апр 2019
   Ако не знаеш, да ти кажа: Дебър и Любеново нямат кметове.
  • 12
   Ве
   Ветеран
   7 -2
   19:11, 7 апр 2019
   Да да ти кажа че за тва Митков си сложи негов човек щото няма ако има дебърци ще си изберат не то да слага приятели ха ха кино пълно прос народ слаба държава ще ва мачкат още много нас на смачкаха мина наща ама още ще има с тва заслепено виждане не ва чака нищо хубо.
  • 13
   Ме
   Мега луд
   7 0
   08:45, 8 апр 2019
   Абе за какви кметове на дебър и любеново говорите бе хора. Става въпрос за реална опасност за децата ни. За нашето поколение. Дупки има на всякъде но не е редно точно пред читалището където играят всеки ден малки деца да има дупки в които и възрастен може да си счупи крак. Това не е нормално. Ако се случи с вашето дете как ще реагирате
  • 14
   Пи
   питагор
   7 -4
   10:21, 8 апр 2019
   А ва луд ъм те дицата са за тва ва да играят ако няма ниту една дупка те пак ще намерят ва. Нимойте слушайте тиливизура и послете мислите за нироден петку. Ве ко искате ангу на конче ли да ги носи из плущада та да не си навехнат нугата ве не сте ли били дица ва не сте ли падали ставали не сте ли си чупили я някой крак я някоя ръка а по простите ут вас и някоя глъвъ. По добре се мулете тихичко на Господ той си знае рабтата нимойте мрънкайте за сичку.
  • 15
   Ис
   истината за........
   11 -2
   11:56, 8 апр 2019
   Питагор е платен трол и има за цел да отклонява общественото внимание от важните неща, случващи се в общината..В една скорошна публикация от 10 коментара 6 бяха негови, при това вулгарни и много глупави..
  • 16
   Пи
   питагор
   1 -3
   06:16, 9 апр 2019
   Брау ва серсемин тва тиливизура ли ти гу каза ти разкри най гулямата тайна ва ти си по дубър и от баба ванга ва яз толкува крих а само ти успя да проникнеш къту един член в най добре пазения от мен секрет. Още 25 коментара ми устават и жъ стана милионер ва аку искаш може да ти отстъпя мястото си и на тебе да платат ама къту гледам колко ти е акъла ни мойш си искара пари и за туалетна хартия по дубре се сдружете с оня лудия глас и двамата изкарвайте пари ама май и тва няма да стане щото ве двамата един ни прайте за тва ни завиждайте койту гу може гу може.
   • Ис
    истинатата за
    4 0
    08:13, 9 апр 2019
    Питагор продължава да ръси глупости.Дали си трол или не все едно, но се върза и отговори което те прави примитивен .А и толкова рано си станал да пишеш .....
  • 17
   Ня
   Някой
   4 0
   09:55, 9 апр 2019
   Питагор научи българската азбука първо, после да пишеш праволно! Тогава господине ръси глупости тука или ходи паси кравите на полето те повече ще те разберат . Глупак !!!!!
  • 18
   Пе
   Пеше
   2 -1
   12:18, 10 апр 2019
   Слушайте, оръфляци, неграмотни!
   Пред читалището играят предимно сиганета. Кой го интересува дали ще пострадат? Техните родители ли!? Неее! Пука им на тях. К'во сте се загрижили за тая сган?!?
   • Гн
    Гневен родител
    0 0
    13:42, 13 апр 2019
    Пожелавам то да се случи и на твоето дете (внук) същото което се случи с моето. Тогава да те видя дали така ще пишеш! И ако искаш излез разгледай се и виж “циганчетата” колко са бели . ГСП на РТП .

  Хороскоп за 20.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
  20 сеп 2020
  Последни новини