8 °C

Фейсбук закипя след публикуване на снимки на магаре пред общината

Снимки на магаре, разхождащо се пред общинска администрация разбуниха фейсбук потребителите на групата „Първомай“. Сред коментиращите имаше загрижени за бъдещето на града, които питат „Накъде отива този град“ или твърдят „Ние сме едно голямо село“.

Други приеха с усмивка случващото се: „Внимавайте магарето да не висне на някоя тераса“ или „Това магаре, предполагам, е част от новия общински план за ограничаване на транспортните разходи. Трябва в най-скоро време да стане ясно дали магарето ще се ползва само от държавни служители или всички граждани ще можем да се възползваме от това екологично превозно средство!...“

Има разбира се откровено хейтърски забележки, но положението може да се обобщи и като

„Нищо не се е случило..Много шум за нищо!“.

И ако магарето е може би заблудено добиче, което изпуснато от погледа на стопанина си се е озовало не където трябва, редица други снимки отразяват нередности, безпорядък, неуредици и дори безотговорност на хората от които зависят. Фейсбук пред тях обаче е безсилен, защото е създаден, за да споделя информация, но не задължава никого да се интересува от нея.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Гр
  Гржданин
  14 -6
  15:17, 24 апр 2018
  Като е "много шум за нищо" , тая статия за какво я пишеш!? Боже, Боже...
 • 2
  78
  789
  14 -4
  17:25, 24 апр 2018
  Като гледам снимката,това магаре излиза от общината и е много разочаровано,че там не е срещнало коне и кобили,а магарета и магарици!
  • Св
   Светулка
   18 -1
   17:43, 24 апр 2018
   Пълна е с такива магарета в общината и мулета и катъри си имаме там. Главното е че е излязло както винаги преди края на работния ден.
 • 3
  Св
  Светулка
  6 -1
  08:19, 25 апр 2018
  Ей това е "стратегията за развитие" на града ,какво да чакаме от управници жерсета и айгъри - разбира се, по центъра да пасът катъри
 • 4
  Пи
  ПИТАГОР
  7 -2
  08:37, 25 апр 2018
  Нимойте са възмущавайте ва бъдете мили с жиуотните ва. Тва магаре е ходило в общинътъ да си плата данъцето ва затва е толкова умърлушено утре ангу жъ му зима и такса за паркинг ва. И той малки магаренца гледа ва и жуотя му е черен ва. Затва ангу на назначи в общината няколко магарета свине и кокошки ва та по лесно да си комуникират с такъв тип потребители ва щото след време само такива жъ устанат в пърумай ва.
 • 5
  Па
  Папазград
  4 0
  08:38, 26 апр 2018
  магарето просто е приключило работа и се прибира у дома
  • Па
   ПАПАЗГРАД
   3 0
   14:46, 26 апр 2018
   Отегчено е от сесията на общинския съвет...

Хороскоп за 20.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Възможно е да получите отговори, които отдавна търсите. Използвайте ги градивно и резултата ще бъде отличен. Успехи в обществените дейности. Ще срещнете уважение и признание от страна на околните. Семейството ще ви изненада приятно с добри новини. Очаквайте предложение за съвместен проект от партньори, с които сте работили преди.
20 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Любовта ви дава стимул и способности да правите чудеса. И живеете с усещането, че няма невъзможни неща. Работата в колектив също носи добри резултати. Увличате околните с идеите си и печелите съмишленици. Възползвайте се от момента.
20 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес можете да се замете с нещо, което сте отлагали до този момент. На някои неща обаче ще трябва да обърнете сериозно внимание, затова не отлагайте повече разглеждането им. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да вървят гладко отношенията ви със сърдечния ви партньор.
20 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако се посветите на професионалната си работа, рискувате да си навлечете неодобрението на близките си. Не за друго, а защото прекалено много време не сте сред тях и отсъствието ви им тежи. Приятни емоции за онези от вас, които ще запълнят времето си с по-интересни занимания.
20 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят е прекрасен за осъществяване на начинанията ви. Приятели ви оказват необходимата подкрепа и идеите ви ще бъдат осъществени по-скоро отколкото сте очаквали. Все пак не мислете, че всички са ви длъжни и оставяйте повече лично пространство на хората около вас.
20 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Доста разнообразен ден ви очаква днес. На работното ви място цари добро настроение, което бързо ще зарази и вас. Не бъдете прекалено подозрителни към колеги, рано или късно ще се уверите в искреността им. Мислете и за сърдечния си партньор.
20 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.
20 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Взаимоотношенията ви с любимия човек днес ви удовлетворяват напълно. Чувствате се прекрасно, но ви е трудно да се съсредоточите върху работата си. Мислите ви витаят в съвсем различна насока. Постарайте се да не се набивате на очи за да нямате неприятности. Препоръчително е да прекарате вечерта навън сред приятели.
20 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Очевидно имате проблеми в общуването с другите. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Ще ви обземат желания насочени извън дома, но това крие рискове за семейно обвързаните. За творческите личности - отлични перспективи.
20 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Очаква ви един сравнително спокоен ден днес. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм. Моментът е подходящ за финансови начинания свързани с теглене на кредит. Не се колебайте, действайте и добрите резултати съвсем скоро ще са налице.
20 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С нови умения ще се включите в изпълнението на една задача и това ще подобри материалното и психическото ви състояние. Заобиколени от приятели ще се радвате на желани неща. Сами ще се ангажирате с обещание, което ще се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото сте предвидили. Въпреки това ще удържите на думата си.
20 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи.
20 фев 2020

Случаен виц

Последни новини