22 °C

Фейсбук закипя след публикуване на снимки на магаре пред общината

Снимки на магаре, разхождащо се пред общинска администрация разбуниха фейсбук потребителите на групата „Първомай“. Сред коментиращите имаше загрижени за бъдещето на града, които питат „Накъде отива този град“ или твърдят „Ние сме едно голямо село“.

Други приеха с усмивка случващото се: „Внимавайте магарето да не висне на някоя тераса“ или „Това магаре, предполагам, е част от новия общински план за ограничаване на транспортните разходи. Трябва в най-скоро време да стане ясно дали магарето ще се ползва само от държавни служители или всички граждани ще можем да се възползваме от това екологично превозно средство!...“

Има разбира се откровено хейтърски забележки, но положението може да се обобщи и като

„Нищо не се е случило..Много шум за нищо!“.

И ако магарето е може би заблудено добиче, което изпуснато от погледа на стопанина си се е озовало не където трябва, редица други снимки отразяват нередности, безпорядък, неуредици и дори безотговорност на хората от които зависят. Фейсбук пред тях обаче е безсилен, защото е създаден, за да споделя информация, но не задължава никого да се интересува от нея.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Гр
  Гржданин
  14 -6
  15:17, 24 апр 2018
  Като е "много шум за нищо" , тая статия за какво я пишеш!? Боже, Боже...
 • 2
  78
  789
  14 -4
  17:25, 24 апр 2018
  Като гледам снимката,това магаре излиза от общината и е много разочаровано,че там не е срещнало коне и кобили,а магарета и магарици!
  • Св
   Светулка
   18 -1
   17:43, 24 апр 2018
   Пълна е с такива магарета в общината и мулета и катъри си имаме там. Главното е че е излязло както винаги преди края на работния ден.
 • 3
  Св
  Светулка
  6 -1
  08:19, 25 апр 2018
  Ей това е "стратегията за развитие" на града ,какво да чакаме от управници жерсета и айгъри - разбира се, по центъра да пасът катъри
 • 4
  Пи
  ПИТАГОР
  7 -2
  08:37, 25 апр 2018
  Нимойте са възмущавайте ва бъдете мили с жиуотните ва. Тва магаре е ходило в общинътъ да си плата данъцето ва затва е толкова умърлушено утре ангу жъ му зима и такса за паркинг ва. И той малки магаренца гледа ва и жуотя му е черен ва. Затва ангу на назначи в общината няколко магарета свине и кокошки ва та по лесно да си комуникират с такъв тип потребители ва щото след време само такива жъ устанат в пърумай ва.
 • 5
  Па
  Папазград
  4 0
  08:38, 26 апр 2018
  магарето просто е приключило работа и се прибира у дома
  • Па
   ПАПАЗГРАД
   3 0
   14:46, 26 апр 2018
   Отегчено е от сесията на общинския съвет...

Хороскоп за 19.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
19 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
19 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
19 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
19 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
19 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
19 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
19 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
19 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
19 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
19 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
19 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
19 сеп 2020
Последни новини