Фейсбук закипя след публикуване на снимки на магаре пред общината

Снимки на магаре, разхождащо се пред общинска администрация разбуниха фейсбук потребителите на групата „Първомай“. Сред коментиращите имаше загрижени за бъдещето на града, които питат „Накъде отива този град“ или твърдят „Ние сме едно голямо село“.

Други приеха с усмивка случващото се: „Внимавайте магарето да не висне на някоя тераса“ или „Това магаре, предполагам, е част от новия общински план за ограничаване на транспортните разходи. Трябва в най-скоро време да стане ясно дали магарето ще се ползва само от държавни служители или всички граждани ще можем да се възползваме от това екологично превозно средство!...“

Има разбира се откровено хейтърски забележки, но положението може да се обобщи и като

„Нищо не се е случило..Много шум за нищо!“.

И ако магарето е може би заблудено добиче, което изпуснато от погледа на стопанина си се е озовало не където трябва, редица други снимки отразяват нередности, безпорядък, неуредици и дори безотговорност на хората от които зависят. Фейсбук пред тях обаче е безсилен, защото е създаден, за да споделя информация, но не задължава никого да се интересува от нея.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Гр
    Гржданин
    14 -6
    15:17, 24 апр 2018
    Като е "много шум за нищо" , тая статия за какво я пишеш!? Боже, Боже...
  • 2
    78
    789
    14 -4
    17:25, 24 апр 2018
    Като гледам снимката,това магаре излиза от общината и е много разочаровано,че там не е срещнало коне и кобили,а магарета и магарици!
    • Св
      Светулка
      18 -1
      17:43, 24 апр 2018
      Пълна е с такива магарета в общината и мулета и катъри си имаме там. Главното е че е излязло както винаги преди края на работния ден.
  • 3
    Св
    Светулка
    6 -1
    08:19, 25 апр 2018
    Ей това е "стратегията за развитие" на града ,какво да чакаме от управници жерсета и айгъри - разбира се, по центъра да пасът катъри
  • 4
    Пи
    ПИТАГОР
    7 -2
    08:37, 25 апр 2018
    Нимойте са възмущавайте ва бъдете мили с жиуотните ва. Тва магаре е ходило в общинътъ да си плата данъцето ва затва е толкова умърлушено утре ангу жъ му зима и такса за паркинг ва. И той малки магаренца гледа ва и жуотя му е черен ва. Затва ангу на назначи в общината няколко магарета свине и кокошки ва та по лесно да си комуникират с такъв тип потребители ва щото след време само такива жъ устанат в пърумай ва.
  • 5
    Па
    Папазград
    4 0
    08:38, 26 апр 2018
    магарето просто е приключило работа и се прибира у дома
    • Па
      ПАПАЗГРАД
      3 0
      14:46, 26 апр 2018
      Отегчено е от сесията на общинския съвет...
Последни новини