1 °C

Кандидатки за Снежанки се явяваха предколедно на кастРинг в ПГСС

Изображение 1 от 2

  С „ЛАПАлан(д)ска КУкумедия“ учениците от СИП „Театрален състав“ с ръководител Жанета Стоянова  забавляваха съучениците си предколедно. В актовата зала на Професионална гимназия по селско стопанство „Васил Левски“ се проведе традиционното Коледното тържество. На него Николай Илиев, Недялка Иванова и Гергана Димитрова от VIII а клас поднесоха поетичен разказ за историята на празника, подготвен от Атанаска Петрова. След тях на сцената се развихриха момичетата и момчетата от театралния състав, подкрепени от приятели и съученици. Представлението бе дебютно за Желязко Ванчев от VIII а клас, който се превъплъти в ролята на най-младото джудже, и за Иван Иванов, който бе Дядо Коледа – шеф на фалиращата фирма АДеАДе„Дядо КолеДА“. В пиесата се разказа как Дядо Коледа е сменил Мери Крисмънс за Снежанка, която пък е избягала в Африка. Пред публиката джуджетата и Дядо Коледа направиха кастРинг за нова Снежанка. Кандидатките трябваше да впечатлят белобрадия старец коя с каквото може. Пародийните танци, имитациите на риалити продукции и популярни певци както и словесните каламбури и артистичните изпълнения успяха да разсмеят зрителите. Иван, Тони, Христо, Георги Паунов, Николай, Слави, Мартин, Красимира, Славена, Татяна, Мария, Елица, Станимира и Марияна от Х а клас само с шест репетиции и много всеотдайност за пореден път впечатлиха аудиторията. Подкрепи ги и Надежда, която се погрижи музиката да звучи на точните места. Много аплодисменти предизвика последната кандидатка за Снежанка - Мартин Митрев. Дългата черна перука, късата бяла рокля и откровената наивност на героинята му накараха публиката да „избухне“. Здравословен проблем на ученичка от девети клас прекъсна представлението по средата. На момичето бе оказана своевременна помощ както от учители, така и от ученици. Адекватното поведение на всички в залата помогна девойката да се възстанови бързо. Спектакълът продължи след като бе поискано съгласието на публиката. В края на тържеството г-жа Генова, директор на училището, благодари на учениците и на Стоянова за труда, който са положили. Тя пожела на всички гимназисти и на колегите си весели празници.

  Теодор Пенев, Даниела Андонова

  (СИП Млад журналист)

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 23.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Усърдието в работата и във всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. За да сте в синхрон с енергиите на деня, станете по-търпеливи, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят желани развития в интимната сфера.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес вършите добре всичко, с което се захванете. Прозрач-ността на целите ви много ви помага при осъществяването им, по-ради което никой от заобикалящите ви няма съмнение какво точно искате. Организацията ви е на ниво, затова можете да се надявате на добри резултати. Постарайте се да отделите от времето си и за човека до вас, нека той не се чувства пренебрегнат.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Съдбата ще ви предложи всичко онова, от което се нуждаете днес. В службата ще се вслушват в предложенията ви, зачитайки опита и умението ви да се сработвате с колегите. Имате планове, голяма част от които ще отсеете и ще пристъпите към реализацията им. Позабравени чувства също ще изплуват на повърхността.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Очаква ви динамичен и успешен работен ден. С деловите си партньори ще стигате бързо до общи решения и резултатите няма да закъснеят. Ако стихията ви е търговията бъдете предпазливи. Имайте предвид, че начинанията свързани с чуждестранни партньори е възможно да претърпят промени. Момента е подходящ за стабилизиране в личен план.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Не ангажирайте вниманието си с маловажни неща. Отговорността ви изисква да се концентрирате върху непосредствената си работа. Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, изненади не се предвиждат. С партньор от миналото си е възможно да възобновите стара връзка, интересът ви към него набира преднина.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  От доста време изчаквате подходящия момент за решаваща стъпка в професионалните ви дела и днес ще ви се отдаде възможност да я осъществите. Предпочитате да не рискувате и това може да стане причина за противоречия между вас и партньорите ви, но в крайна сметка вие ще се окажете прави. Предстои ви стабилизация във финансово отношение.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Анализирате в дълбочина делата, с които се занимавате и сте в състояние да предвидите кое е следващото нещо, което следва. Хората около вас се осланят на този факт, но не допускайте вие да носите отговорност и вместо тях. На някои от вас предстои пътуване в чужбина, което е свързано с много предизвикателства за вас, но и доста дивиденти.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Загърбвате стари неща, които ви носят само тревоги и тръгвате по съвършено нов път, където ви очакват немалко шансове, стига да съумеете да ги използвате както трябва. Имате завидното свойство бързо да се приспособявате и това занапред ще ви бъде само от полза. Вашата тайнственост привлича представител на другия пол, опитайте се да балансирате нещата.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бъдете предпазливи при боравенето с пари. Има голяма вероятност да ги загубите или да ви измамят по някакъв начин. Успехът в работата ви е неизбежен, особено ако става дума за проект, по който отдавна работите. Жизненият ви потенциал е на много добро ниво, но поради различни обстоятелства сте склонни към грешки и значителни пропуски.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Гледате обективно на заплетена ситуация на работното си място и се опитвате да намерите подходящ начин за решаването й. Това ви издига в очите на околните, особено на онези, които не осъзнават сериозността на положението. Сътрудничеството ви с колега ще бъде ползотворно само при условие че приемате мнението му за равносилно на вашето и сте готови на компромиси.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Възможно е да изпаднете в колебания. Податливи сте на импулси, каращи ви да свършите на мига всичките си задачи, но в следващия момент възниква друго и това забавя темпото ви. Каквото и да усещате, нещата ще се случват. Решавайте проблемите в движение и мислете позитивно, без да таите гняв в душата си към никого.
  23 яну 2021
  Последни новини