18 °C

Родители забравиха болежки и се хвърлиха да защитават семейната чест в турнир по бадминтон

Изображение 1 от 3

  34 двойки родител и дете се включиха във третия турнир на клуб „Атлет“ за семейна надпревара..

  Майки и бащи заедно с децата си премериха сили на корта за бадминтон в най-забавното и смешно състезание. Третото издание на тази надпревара ще остане с ненадминатите плонжове и разхвърляния на терена от родители, забравили за болежки, килограми и години.

  Изключително колоритен за всички беше учителят Петър Петров, на когото публиката с радост би дала званието „зевзек“.

  „Внимавайте с избора на спорт за децата си, защото ако станат бадминтонисти, може да се наложи да защитавате семейната чест“, шегуваха се родители.

  Идеята на този турнир е спортистите на клуба да се забавляват, да създадат приятелска атмосфера и да изградят здрав екип. Родителите направиха така, че треньорите Илиян и Красимир Кръстеви да се гордеят както с организацията си, така и със спортистите, които се изграждат при тях.

  Въпреки приятелската атмосфера и смехът, който докара мнозина до сълзи, както във всяко състезание и в това имаше победители. Разпределени в три групи по сила, призовите тройки са:

  При начинаещите Божидар Петров, следван от Василена Банялиева, трети са Атанас Топузов и Елена Димитрова. Всички те бяха в двойки с бащите си.

  Във втората група победител е Теодор Андреев с майка си. Това е и най-добре представилата се майка. След тях остана Михаил Иванов с баща си, трети са Христо Костов и Стелян Нешев с майките си.

  При най-напредналите победител е Станимир Терзиев с баща си. Михаела Чепишева е втора, тя също се яви с баща си. Татковци партнираха и на третите – Елеонора Иванова и Цветина Попиванова.

  Малко майки се включиха – съжалява треньорът Илиян Кръстев - Но ентусиазмът беше толкова голям, че може да помислим за коледен турнир на ветераните.

  Всички победители получиха медали и фанелки, имаше торта и специална награда за най-добре представилия се млад бадминтонист – Божидар Петров. Той вече ще слага ракетите си в нов термобаг.

  Наградите бяха осигурени от Костадин Топузов, на когото треньорите изказват благодарност.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Ба
   баба
   2 0
   05:45, 29 ное 2016
   Какви болежки???!!!Това са съвсем млади хора!!!

  Случаен виц

  Последни новини