Зелен сеат се приземи извън „пистата“

Изображение 1 от 2

    Шофьор приземи зеления си сеат в нивата до завоя на околовръстния път на Първомай. В 8.45 полицаи се натъкнаха на паркирания по нестандартен начин автомобил, изоставен, с разбита предница и все още мигащи габарити на разклона за село Виница и северната част на града..

    Водачът е избягал от местопроизшествието и сега предстои да бъде открит.

    Причините, за да напусне мястото на инцидента могат да бъдат много – от незнание и уплах през употреба на алкохол, нередовни документи и дори пострадал пътник. Всичко това предстои да бъде изяснено.

    Мястото беше невралгично до преди повече от година. Тогава някой постави табела с направляващи стрелки. Тя не е одобрена от Агенция „Пътища“, каквото е изискването когато става дума за републикански път, но спаси много невнимателни шофьори. Тогава намляха и случаите на излезлите от пътя автомобили. Днес от знака са останали само коловете.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      12
      123
      7 0
      12:36, 28 ное 2016
      Още не е паднал снега и започнаха да излитат от пътя.
    • 2
      Мн
      мнение
      6 0
      13:13, 28 ное 2016
      Пълно безхаберие от страна на общината. Когато пътния знак си беше на мястото не намаляха, а нямаше такива случаи. Дано не съм прав, но си мисля, че рано или късно заради липсата на тази табела там ще има и смъртен случай. След това само за ден ще се реши въпроса.
      • Ко
        контрамнение
        1 -1
        18:37, 28 ное 2016
        Мястото беше невралгично до преди повече от година. Тогава някой постави табела с направляващи стрелки. Тя не е одобрена от Агенция „Пътища“, каквото е изискването когато става дума за републикански път, но спаси много невнимателни шофьори. Тогава намляха и случаите на излезлите от пътя автомобили. Днес от знака са останали само коловете. Недей да четеш между редовете
    • 3
      32
      321
      1 -1
      21:12, 29 ное 2016
      То този околовръстен път е една голяма простотия и ще се обоснова защо.
      1. За да отидеш на работа или по друг повод в южната част на града ти трябва задължително кола(това е ежедневие и за някои голям разход)!
      2.През есента и зимата мъглите на изключително гъсти и трудно се пътува!
      3.Безхаберието на общинарите води до трудно пътуване по този път, защото над 10 години няма положена хоризонтална маркировка ,която е единствения ориентир в лошо време!
      4.Пътят не е обезопасен на разклона за село Виница-това на кой цар на годините ще стане?
    • 4
      12
      1212112
      2 -1
      16:26, 1 дек 2016
      1. Ходиш пеша или с колело. / не е задължително с кола /.
      2. Нормално е през тези сезони да има мъгла и сняг. / има хора които работят като шофьори и пътуват постоянно. Като има мъгла да си стоят у дома ли?/
      3. Пътя не е общински , а републикански.
      4. Преди разклона има знаци , ама кой да гледа / 80% карат по-навик/.
      5. Ако не е околовръстния път , всичкия трафик ще минава през града. / всички населени места искат и се борят за околовръстен път , само на нас не ни харесва ??????????? /.
      6. На кой не му харесва и му е скъпо , просто не минава от там и не кара кола / търси си алтернатива/.
    Последни новини