28 °C

28 бъдещи първокласници изпрати градина "1 юни"

По стара традиция в дните преди деня на детето, забавачката прави тържество „3 в 1“ - изпраща своите пораснали деца, чества името си и отбелязва Международния ден на детето. Тази година малчуганите пяха и танцуваха под надслов „Светът е хубав, светът е чудесен“. Те откриха програмата с песента на Хайгашот Агасян и Недялко Йорданов. Деца от всички групи – от най-малките до най-големите показаха ритмичност и пластичност в два блока – съвременни и фолклорни танци, а накрая директорката Бонка Хаджигенова връчи свидетелствата на 19 градински деца. На 9 бъдещи първокласници от село Крушево свидетелствата бяха връчени ден по-рано, на друго специално тържество във филиала на заведението.

Песните  и танците бяха подготвени от госпожа Мария Начева, но всички учителки помагаха на момичетата и момчетата, за да се представят по най- добрия начин. С ентусиазъм се включиха най-малките, които не спряха да танцуват под сцената и подкрепят батковците и каките през цялото време.

Тържеството завърши с химна на детската градина – песента „1 юни“. Гости бяха препълнили двора. Грейналите им усмивки сякаш спряха връхлитащия дъжд и той изчака края на тържеството.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  55
  55
  0 0
  07:06, 29 май 2015
  Само дето забравихте да напишете селото - Градина...а и наслов се пише без "д"
  • Is
   istina_1432880806
   1 0
   09:15, 29 май 2015
   Нормално, 55 . Когато човек иска да е "оригинален", изпада често в смешно състояние - като тебе в случая :)
 • 2
  66
  66
  0 0
  08:29, 29 май 2015
  55 ти май не си проверил дори в "ГУГЪЛ" кое как се пише ??? Още един от недоволните заспали първомайци гневни на себе си и поколението си.
 • 3
  Аз
  аз
  0 0
  09:47, 29 май 2015
  Хей, този дето коментира правописа да направи консултация с правописния речник!
 • 4
  66
  66
  1 0
  11:31, 29 май 2015
  наДслов отдавна се пише без "д"...
 • 5
  66
  6666
  1 0
  11:41, 29 май 2015
  естествено , че Гугъл ще ви извади за справки всички речници - стари и нови и ще твърди, че думата е дублетна...повярвайте на четящите промените - наслов се пише без д от времето, когато се пише одеЯло, байрАк, айрАн...

Хороскоп за 14.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Договорените срещи ще ви създадат повече вълнения, предвид предложения за сътрудничество и други участия. Не всички от тях носят перспективите, които желаете, за това проучете възможностите, преди да дадете отговора си. Съдбата сама ще ви предложи вариант, и ще си признаете, че по-добър не би могло и да бъде.
14 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще приемете делово предложение, в което виждате добра перспектива за себе си. Благоприятно развитие на събитията ще ви тласне в нова посока на мислене, позволяваща ви пълноценно разкриване на потенциала и лична удовлетвореност. С някого ще постигнете съгласие по спорен въпрос.
14 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят ви ще е натоварен и изпълнен с ангажименти. Няма да ви липсва шанс и свидетелства за него ще станат финансови и лични успехи. Намерете време и за семейството си, а също и да си починете от ежедневните грижи. Някои от вас ще усетят силно привличане към една личност и може би начало на силна връзка.
14 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Възможно е днес неочаквано развитие на ваш професионален въпрос да промени всичките ви планове за този ден. Не се учудвайте ако наистина ви се наложи да поемете по различен път от този, който сте планирали досега. Срещате трудности, които изискват навременната ви намеса, затова не се колебайте да действате твърдо. Очакват ви скорошни приходи.
14 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Търпеливо дочакахте решението на свой проблем - пред вас ще се открият добри възможности за развитие. Използвайте времето си пълноценно, като не пренебрегвате любимите ви хора. Те ще ви заредят с енергия и увереност в предстоящите ви ангажименти. Поработете върху физическата си форма.
14 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Мнозина от вас са склонни на рисковани постъпки днес. Явно умеете да поемате разумни рискове. Просто сами осъзнавате възможностите си за момента и е похвално, че не позволявате на ентусиазма се да измести реализма. Опитайте се да отделите повече време за любимия човек, дори да ви струва определени усилия.
14 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
14 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Трудностите ще повлияят на някои от вас, правейки ги раздразнителни и затворени. Търсете съдействието на онези, които не биха ви го отказали, за да не губите от инерцията и енергията си. Обърнете внимание на идеите, които ще ви осенят и работете по тях. Приятел ще ви помогне да се разтоварите от стреса, грижейки се за доброто ви настроение.
14 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С доброто си настроение ще правите атмосферата около вас ведра и приятна. Работата няма да ви затруднява и с лекота ще отхвърляте задачите си. Имате енергия, която може да трансформирате в нещо полезно за близките си. Няма причини да сте недоволни от постигнатото.
14 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстоят ви различни срещи днес и разнообразна информация, с която ще работите. Стараете се да придвижите напред свой проект и дори да ви се наложи да забавите развитието му, не се отказвайте от намеренията си. Задълбочавате познанията си в определена област, което в последствие ще ви предостави добри възможности на работното място.
14 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Работите ентусиазирано и с желание да постигнете набелязаните резултати. Това ще стане и с немалко далновидност от ваша страна. Опитайте се да не се влияете от конкуренцията, работете за себе си и не се съревновавайте с вече постигнати чужди резултати.
14 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Основателно ще повишите очакванията си към някого или нещо. С действията си показвате силно присъствие, подкрепа или работа, която води до добри резултати. Мислите ви са свързани и с други задачи, освен професионалните и това ви натоварва. При уреждане на финансов въпрос ще търсите нечия подкрепа и със задоволство ще установите, че ви се отдаде по-лесно, отколкото сте предполагали.
14 авг 2020
Последни новини