26 °C

ЕСКОМ ще обезпечи прякото излъчване на изложбата на далматини в YouТubе

ЕСКОМ ще осигури високоскоростен безжичен Интернет, за да може да се излъчи пряко в YouТubе киноложката изложба, която ще се проведе на 30 май в Първомай. Събитието е част от Майските празници и ще постави точка на годишната програма на двата киноложки клуба, действащи в училищата.

В съботния ден пространството около ритуалната зала ще бъде обсебено от приятелите на кучетата.

29 далматини ще се състезават в категории за най – красиво мъжко, женско куче, за ветеран и млад – хубавец. Очакват се 6 представители на породата от Сърбия и други от Пловдив, София, Първомай, Балчик, Кнежа, Варна и т.н.

Програмата ще започне в 10 часа с регистрация на участниците в изложбата. През това време на сцена ще могат да се изявят талантливи певци и танцьори от Първомай. В 11 часа Председателят на Българската републиканска федерация по кинология – Камен Литов и Председателят на Български далматин клуб Таня Ангелова официално ще открият състезанието, което се очаква да приключи около 13 часа с изборна най- красиво куче между победителите в отделните категории. Тогава специалният гост от Швеция – съдията Рьоне Йоханен, ще обяви своето решение.

Събитието ще продължи с надпревара, в която учениците ще покажат какви хендлерски умени са усвоили. За любимците ще се проведе състезание за „Най- лакомо куче“, храната за което ще бъде осигурена от първомайската фирма „Арчи“. Накрая ще бъдат връчени и наградите на участниците в конкурса „Моето куче – чудо с лапи“.

Генерален спонсор на събитието е БЛУ СКАЙ КОМЕРС ЕООД, Представител на EUKANUBA за България. Други спомоществуватели са: Община Първомай, КАРАГЬОЗОВ ЕООД, КОКО КОМЕРС ООД АНЕС-96 ООД ББП, Ифантис, Prince Charlz Fashion, ЕСКОМ, ГРИЙНС ООД, Бар „Сателит“ ДиСтудио, Коморекс, Александра Иванова, Европетс ООД

Медийни партньори: ХОБИ ТВ, БНТ2, Етв, които ще излъчат репортажи и филми за Първата киноложка изложба за далматини в Първомай.

Първомай.нет също ще отрази събитието.


Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

 • 1
  Ro
  Rosen_1432798729
  0 0
  10:27, 28 май 2015
  Само да КАЖА на операторите на ЕСКОМ .... да се опитат да бъдат малко по грамотни особено когато пишат ЗАГЛАВНИ СТРАНИЦИ ... Малко сте смешни!
  Когато пишете през ден срещу кмета не правите правописни грешки.....
  • Du
   Dumper
   0 0
   11:18, 28 май 2015
   И аз само да кажа: "по-грамотни" се пише с тире, защото е степенуване, а пред думата "особено" трябва да има запетая.
   Добре е всички да сме грамотни :)
 • 2
  55
  55
  0 0
  11:08, 28 май 2015
  А къде мога да гледам във вашия сайт "Железният светилник". Поради огромния интерес на първомайци към творчеството на професионалисти малцина успяха да гледат пиесата наживо.
 • 3
  Со
  собственик на зъл пинчер
  3 0
  13:55, 28 май 2015
  Мине не мине седмица и само далматини в тоз Първомай. Ще кажете че всичко друго е наред в града. Предлагам сградата на Общинския съвет да бъде боядисана бяла с черни точки и да се сложи екран на центъра, където нонстоп да се излъчва Филмчето ''101 далматинци''.
  • Коментара на предния кърти :)))) Ама прав е човека . Само далматинци се толерират. Ние собствениците на зли пинчери какво да правим ? Нямаме никакво поле за изява
  • 23
   238004
   3 -2
   18:35, 28 май 2015
   Държите Запрянов да ви организира изложба защото нямате дупе да я направите вие? Или защото злобата ви е толкова много, че се страхувате да не се удавите в нея?
 • 4
  Со
  собственик на зъл пинчер1
  3 0
  15:14, 28 май 2015
  Нямаме поле за изява, да. Искаме изложба на зли пинчери, ама няма как да стане в Първомай, освен ако Пеньо Запрянов не си вземе и пинчер.
  • Човек стига с коментарите ще ме убиеш от смях :)))
   Насълзиха ми се очите от смях . Моята зла пинчерка като роди ще подаря едно на Пеньо , та да има и да почне да организира и за нас.
 • 5
  55
  55
  0 0
  16:07, 28 май 2015
  пуснете си господари на ефира от 27 май...репортажа за първомай е по средата
  • Пъ
   първомаец
   0 0
   17:12, 28 май 2015
   Ей мамичката му н атози изрод.
   Къде живее , знаете ли че от клипа не мога да се ориентирам . Това май е някъде покрай линията , ама там откъдето бяха заснети да влизат в двора не ми е позната къщата . Някой ако може да каже адреса или да насочи къде е ?
 • 6
  Пе
  ПЕНЬО ЗАПРЯНОВ
  4 -2
  18:17, 28 май 2015
  Нямам нужда от зъл пинчер - по интересно ми е да притежавам зъл собственик на пинчер - ще може да направим състезание догодина , колко по - зле сме от най- зле. Победителят ще получи право да се оплаче публично:)))
 • 7
  Cr
  Cruella de Vil
  2 0
  19:34, 28 май 2015
  И аз с удоволствие ще посетя изложбата.
 • 8
  Пе
  Пеньо Запрянов
  1 0
  21:45, 28 май 2015
  Гола ще ходиш Круела:) Нашите точки се не дават за палто:))))
 • 9
  Cr
  Cruella de Vil § зъл пинчер
  1 0
  21:57, 28 май 2015
  Виж, че се шегуваме бре,Пеньо. Радваме се на хубавите далматинчета, макар че са ни пренебрегнати пинчерите, ама ще ги доведем да гледат.
  • Естествено че се шегуваме . Аз поне съм си кучкар и харесвам всякакви породи , така че всяко начинание свързано с киноложки изложби е ОК . Просто първия собственик на зъл пинчер кърти с коментарите и ме провокира и аз да пиша . Ще си доведем кучетата да гледат , ама с задължително с наморници :)
 • 10
  Пе
  Пеньо Запрянов
  1 0
  22:20, 28 май 2015
  Задължително всеки пинчер зъл или не ще получи вкусни хапки от мен:)))
 • 11
  Ал
  Александра, Dalmagic
  2 0
  22:39, 28 май 2015
  Ще уважим изложбата с 4 представители на породата :) Нямам търпение да сме там. Пеньо златен си <3

Хороскоп за 30.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Справяте се чудесно със задълженията си днес. Добре ще е, ако не се ангажирате с чужди проблеми. Вашите оригинални идеи ще намерят реално приложение и това ще остави у вас чувство на задоволство. Самочувствието ви ще се подобри и от финансовата независимост, която създавате за себе си. Прилагате на практика всичко, което сте планирали до този момент.
30 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Можете, ако искате да вникнете и съдействате за решаването на чужди проблемите, от вас зависи да го направите. Това ще ви превърне в уважаван и търсен съветник. А вие на свой ред не бягайте от тези, които щедро ви предлагат подкрепата си. Ще ви е необходима, предвид целите, които си поставяте.
30 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Позволете си да се откъснете за малко от напрежението в службата и дома. Заредете се позитивно с неща, които ви радват и ви помагат да се отморите. Имате нужда от глътка свеж въздух. Променете еднообразието, което преживявате с интимния партньор. Не преценявайте човека до вас по способността му да сервилничи, а по начина му да взима решения.
30 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Онези от вас, на които днес предстои нещо особено важно се радват на забележителен късмет. До последно не се отказвате от целта си и сте готови да я преследвате докрай. Вярвате с своя успех и това донякъде наистина го предопределя. Нямате основания за притеснения и в личен план, където постепенно отношенията ви с любимия човек придобиват облика, който взаимно желаете.
30 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Професионалните ви ангажименти ще напомнят за себе си. Но, други ще се отдадат на почивка и разнообразни занимания. Не обвинявайте околните в незаинтересованост към проблемите ви. Опитайте се да се отпуснете, освободете напрежението и погледнете позитивно на всичко наоколо.
30 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Отговорете си честно какво преследвате и дали целта ви е реално осъществимата. Здраво стъпили сте на земята и въпреки това се нуждаете от събуждане. Дали не искате повече, отколкото можете да дадете. Не пренебрегвайте съветите на близките си, отстрани е по-лесно да се види и оцени проблема.
30 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предвид душевното си състояние е добре да подходите специално към избора на храни и напитки. Ограничете дразнителите от всякакъв род и вид. Не измъчвайте тялото си и лекувайте душата. Високите ви критерии изискват и вие да сте на висотата им. Обстоятелствата ще ви изправят пред избор, който трябва да направите днес.
30 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Бъдете предпазливи днес и не се ангажирайте с каквито и да било обещания. Денят не е подходящ за взимането на важни решения. Съсредоточете се върху дома и близките си. Мнозина от вас имат нужда от пълноценна почивка и обстоятелствата около вас напълно я благоприятстват. В края на деня някои от вас е вероятно да изпитат леки стомашни неразположения.
30 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Отнесете се към проблемите без излишно драматизиране и бъдете тактични. На моменти е по-добре да отстъпите, отколкото да усложнявате атмосферата. Можете да се справите с домашните си задължения и без излишно напрежение. Не пренебрегвайте личните си нужди. Имате натрупани недоразумения, които е добре да изчистите по-скоро, ако искате нещата ви да вървят гладко.
30 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
В добро настроение сте и това ви позволява да говорите непринудено на всякакви теми. Ще дадете воля на скритите си желания и пориви. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще направи деня ви успешен, на вас остава да се погрижите за веселата страна на живота си.
30 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Радвате се на много добро здраве днес. В случай че напоследък ви е създавало проблеми, днешният ден е много благоприятен за стабилизирането му. Ако имате възможност не се задържайте дълго у дома и е много вероятно да се натъкнете на приятни изненади. Може би ще срещнете приятел, с когото отдавна не сте се виждали или пък ще се натъкнете на интригуващо предложение.
30 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Раздвижете се днес, трябва да помислите за физическата си форма. Имате нужда да предизвикате самите себе си и да отвърнете достойно на това предизвикателство. Избягвайте всякакви неща, които ви потискат и излезте на дълга разходка сред природата.
30 май 2020

Случаен виц

Последни новини