Футболистите извоюваха златна точка в мач - корида

„Борислав“ оцеля в мач – корида и извоюва златна точка за класирането си в групата. В отложен заради наводненията мач от 17 кръг на първенството, първомайци гостуваха на водача „Спортист“ - Голям чардак и завършиха при резултат 1:1. Нервите на домакините не издържаха и срещата завърши с 12 жълти картона за тях. По време на срещата публиката три пъти влезе на игрището, а футболистите на домакините посегнаха два пъти на съдията от пловдивската бригада.

Единственият футболен аргумент, който използваха „спортистите“ беше отправен от 30 м удар към нашата врата който изненада вратаря. Нашите отговориха с няколко добри атаки, греди и един точен удар на Георги Якимов, който донесе равенството.

Мачът, който трябваше да бъде игран утре на градския стадион в Първомай срещу „Сокол“ Марково няма да се състои. „Борислав“ ще го спечели служебно и ще запази аванса си от точка пред Куклен.

„Оттук до края на първенството - още 7 мача – не трябва да губим точка – каза треньорът Димитър Янчев – програмата ни е лека и за да не разчитам на другите, трябва сами да си свършим работата, за да достигнем до бараж за „В“ група“.  

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини