11-годишните "атлети" са се устремили към медали

Георги Манчев, Михаела Чепишева, Станимир Терзиев, Елеонора Иванова, Нина Николова, Габриела Цветанова, Калояна Налбантова; зад тях са Светослав Раев, Николай Давчев, Иван Германов, Яна Чифчиева, Ася Симеонова; на третия ред треньорите Илиян и Красимир Кръстеви

„С 25 – 30 позиции напред се придвижиха децата до 11 години на КФБС „Атлет“- се похвалиха треньорите им Илиян и Красимир Кръстеви. Те са доволни от представянето им на Държавния личен шампионат и са уверени, че на отборното състезание през есента ще завоюват и медал.

На проведеното в София състезание се явиха 122 деца от цяла България. Всеки от 12-те първомайски състезатели имаше поне една победа, а петима от тях достигнаха до четвъртфиналите. Отново Станимир Терзиев се открои като бъдеща звезда на „Атлет-ите“. Той отпадна от бъдещия шампион, а в двойка с Георги Каленичов от Оряхово се класира пети. Следващите три години Миро ще продължи да се състезава в тази група и от него се очакват медали.

Михаела Чепишева на четвъртфинал отпадна от бъдещата медалистка от Дупница, като се стигна до драматичен контрагейм, завършил 21:19. Двойката Николай Давчев - Светослав Раев се класира на 6 място.

Всички състезатели на „Атлет“ остават в същата възрастова група и през следващата година.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини