Изгряващи звезди от Първомай излизат на сцена в Пловдив

Снимка: Стоян Неделчев

Два танцови състава от Първомай ще вземат участие във второто издание на фестивала "Пътят на изгряващите звезди" - за таланти от Пловдив и областта. Той ще се проведе на 2 март в Пловдив и ще има благотворителен момент - ще се събират средства за Васил Бамбурски - млад човек, който има спешна нужда от помощ. С модерни и народни танци ще се включат клубът към СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ „Фолклорна традиция и съвременен танц“ и репетиращите към Центъра за сценично изкуство гимназистки, водени то Ангелина Кръстева и Теодора Кирякова. Към екипа им се е присъединил малкият актьор Михаил Иванов, който ще изпълни монолог на Мравката от пиесата „Последно желание“

Големият шоу спектакъл "Пътят на изгряващите звезди" ще се осъществи със съдействието на Община Пловдив, Отдел "Младежки дейности" и ще се излъчи по Пловдивска телевизия "Тракия". В това първо издание за 2014г. освен първомайци, участие ще вземат деца и млади хора от Пловдив, Хисаря, Житница, Карлово, Труд, Стамболийски и други селища. На концерта ще има осигурени подаръци за всички участници и ще бъде широко публично и медийно отразен. На най-отличилите се деца и млади хора, ще бъде предоставена възможността да участват в най-гледаното предаване в областта, което се излъчва в из много места в България и в цял свят "Ася в страната на талантите" по Пловдивска телевизия "Тракия".

След пилотно издание на фестивала "Пътят на изгряващите звезди", сега предстоят и следващите два етапа - на 02.03.2014 г. и на 23.03.2014 г. отново в Концертна зала от 11:00 ч.

"Избрахме формата "Фестивал", за да няма класиране, а за да дадем възможност за изява на талантливите млади хора и този Фестивал да се превърне в празник на талантите, в празник на приятелството, в празник на различните видове изкуства.
Всеки един участник получава диплом и комплект подаръци от екипа ни. В края на изданието ще има голяма томбола с още интересни и по-големи подаръци, за да се увеличат хубавите емоции на всички гостуващи таланти." - разкри в аванс водещата Ася Антонова.

Фестивалът няма вход, т.е. влизате в залата и гледате безплатно. Участниците са освободени от такса за участие. Екипът прави всичко в името на таланта и се разграничава от всички комерсиални формати за таланти.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини