6 °C

Обявление за инвестиционно намерение

ОБЯВЛЕНИЕ 

за инвестиционно намерение

от „СЕМЕЛЕ” ООД, гр. Пловдив 4000, бул. „Христо Ботев” № 82, ет. 6, офис 607 ЕИК 201375197

0894 / 471 803, office@semele.eu, semele.ood@gmail.com, www.semele.eu

Уведомяваме, че СЕМЕЛЕ ООД има следното инвестиционно предложение:

1. Строително-монтажни работи /СМР/ и доставка на технологично оборудване и обзавеждане на Обект: „БАЗА ЗА СЪХРАНЕНИЕ, ПАКЕТИРАНЕ И ПОДГОТОВКА НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ЗА ПРЕДЛАГАНЕ НА ПАЗАРА С ШОУРУМ“ в поземлен имот № 001130, м „Чалтика“, землище с. Градина, общ. Първомай, обл. Пловдив.

Характеристика на инвестиционното предложение:

Предназначението на сградата ще бъде за съхранение, сортиране, пакетиране и маркетинг на пресни плодове и зеленчуци – ябълки, круши, кайсии, дини, зеле, карфиол, китайско зеле и др. Предвижда се паркинг за транспортни средства и водоем за противопожарни нужди. Основната част на сградата ще е заета от хладилни камери за съхранение на плодове и зеленчуци. За почистване и сортиране на плодовете и зеленчуците е предвидено манипулационно помещение. В предната част на сградата ще бъде разположена административно-битовата част.

Инвестициите са необходими за модернизиране и подобряване на производството, съхранението и реализацията на продукция на плодове и зеленчуци произвеждана от член-производителите.

Инвестициите са във връзка с изпълнение на „План за признаване” на групата производители и нейните цели както следва:

Нарастване на стойността на реализираната на пазара продукция. Внедряване на нови продукти, процеси и технологии и подобряване на наличните производствени и материални активи. Опазване на околната среда, включително и намаляване на вредните емисии. Подобряване на хигиенните, фитосанитарните и екологичните условия на производство. Подобряване на възможностите за производство и маркетинг на произвежданите плодове и зеленчуци и увеличаване на броя на членовете.

Инвестиционното намерение ще бъде изпълнено в поземлен имот № 001130 в масив 1 по плана на с. Градина, находящ се в местността „Чалтика”, с площ от 17,286 дка, при граници имот № 001083, имот № 001132, имот № 001092, имот № 001084.

Инвестиционното намерение не предвижда използването на природни ресурси по време на реализация и експлоатация.

Инвестиционното намерение не предвижда генериране на отпадъци.

Инвестиционното намерение не предвижда отпадъчни води.

Инвеститор: „СЕМЕЛЕ” ООД.

Възложители: Земеделски производител „ГРИЙНС-ЕЙПЪЛ” ООД, Земеделски производител ДИМИТЪР ВАСИЛЕВ ЧАУШЕВ, Земеделски производител „ФРЕШ МИЛЕНИУМ” ЕООД, Земеделски производител „ТОПФРУТ1” ООД.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 22.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Въпреки натоварения работен ден, вие сте в цветущо настроение и с чувството си за хумор забавлявате себе си и хората около вас. Няма да усетите как е минал денят, още повече, че нещата, с които се занимавате ще ви донесат удовлетворение.
22 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Настроени сте оптимистично към развитието на ваш бизнес проект и това ви кара да се чувствате спокойни. Проверявайте обаче всяка информация, с която боравите, за да избегнете недоразумения. Изработете си стратегия за действие, тъй като в даден момент може да се окажете неподготвени за следващата си стъпка. Посветете свободното си време на човека до вас.
22 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Търсенията ви ще ви срещнат с хора, с които предстои да развиете общ бизнес или друга делова активност. Добре ще се справите в ситуация, изискваща адекватни решения, предвид знанията и опита, който имате. Ще бъдете привлечени от нещо красиво до себе си, изпълващо ви с ведрина и спокойствие.
22 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще се наслаждавате на спокоен ден на работното място. Работата ви ще ви върви точно както вие сте планирали и затова ще ви остане време за приятни неща. Финансовото ви състояние е добро, можете да направите малък подарък на любим човек.
22 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Отделете повече време за здравето си, ако се чувствате неразположени и с признаци за грип. Такива и други причини могат да нарушат ритъма ви на работа, но ще се постараете, за да свършите плануваните си задачи. Партньорът ще ви изненада приятно, отвърнете на жеста му. Промени у дома.
22 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
И днес ще продължите с темпото от последните дни, давайки предимство на срочните си задачи. Ще се въздържите от изкушения, като не им позволите да ви отклонят от намеренията ви. Денят е подходящ за начало на образователни програми и проекти, насочени към професионалното, физическо и творческо развитие.
22 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Възможен е професионален проблем с делови партньор. Не се доверявайте на някого, за когото е знайно, че не заслужава внимание. Ситуацията е такава, че не трябва да проявявате скромност, а сами да се изтъквате, но все пак умерено. Ще съчетаете почивката с работа и ще увеличите финансите си.
22 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Към съветите на приближен човек подхождайте по вашия си начин. Бъдете резервирани, има вероятност да ви насочат към погрешни действия. Ще намерите спокойствие от светския живот у дома сред семейството си. Близостта на любимите хора ще внесе топлина и чувство на сигурност в душата ви. Не се лишавайте от нея и ще се възстановите по-скоро.
22 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не разпилявайте енергията си в безмислени пререкания. Концентрирайте се върху преследваната от вас цел и с повече постоянство и упоритост съвсем скоро ще се радвате на значителен напредък, а защо не и на краен успех. Бъдете по-внимателни с харченете, не купувайте излишни вещи. Неочаквани пари.
22 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Смело ще пристъпите към действия, осигуряващи защита на интересите ви. Професионалните задачи ще заемат по-голямата част от деня ви. Добре преценете и организирайте времето си, за да ви стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
22 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете този ден на семейството си и се опитайте да си починете в семейна обстановка. Нищо не застрашава спокойствието ви и все пак се постарайте всички да са доволни. Подхождате с разбиране към всеки един човек, затова едва ли ще ви е трудно. Направете нещо и лично за себе си, имате нужда.
22 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Отделяте ненужно много внимание на най - близките си. Със своята отзивчивост вие сякаш им позволявате да ви се качват на главата. Внимавайте при работа с пари, особено, ако това влиза в професионалните ви задължения. Не давайте заеми, и не подписвайте каквито да било документи, без да имате гаранции за юридическата им обезпеченост.
22 яну 2021
Последни новини