20 °C

Обявление за инвестиционно намерение

ОБЯВЛЕНИЕ 

за инвестиционно намерение

от „СЕМЕЛЕ” ООД, гр. Пловдив 4000, бул. „Христо Ботев” № 82, ет. 6, офис 607 ЕИК 201375197

0894 / 471 803, office@semele.eu, semele.ood@gmail.com, www.semele.eu

Уведомяваме, че СЕМЕЛЕ ООД има следното инвестиционно предложение:

1. Строително-монтажни работи /СМР/ и доставка на технологично оборудване и обзавеждане на Обект: „БАЗА ЗА СЪХРАНЕНИЕ, ПАКЕТИРАНЕ И ПОДГОТОВКА НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ЗА ПРЕДЛАГАНЕ НА ПАЗАРА С ШОУРУМ“ в поземлен имот № 001130, м „Чалтика“, землище с. Градина, общ. Първомай, обл. Пловдив.

Характеристика на инвестиционното предложение:

Предназначението на сградата ще бъде за съхранение, сортиране, пакетиране и маркетинг на пресни плодове и зеленчуци – ябълки, круши, кайсии, дини, зеле, карфиол, китайско зеле и др. Предвижда се паркинг за транспортни средства и водоем за противопожарни нужди. Основната част на сградата ще е заета от хладилни камери за съхранение на плодове и зеленчуци. За почистване и сортиране на плодовете и зеленчуците е предвидено манипулационно помещение. В предната част на сградата ще бъде разположена административно-битовата част.

Инвестициите са необходими за модернизиране и подобряване на производството, съхранението и реализацията на продукция на плодове и зеленчуци произвеждана от член-производителите.

Инвестициите са във връзка с изпълнение на „План за признаване” на групата производители и нейните цели както следва:

Нарастване на стойността на реализираната на пазара продукция. Внедряване на нови продукти, процеси и технологии и подобряване на наличните производствени и материални активи. Опазване на околната среда, включително и намаляване на вредните емисии. Подобряване на хигиенните, фитосанитарните и екологичните условия на производство. Подобряване на възможностите за производство и маркетинг на произвежданите плодове и зеленчуци и увеличаване на броя на членовете.

Инвестиционното намерение ще бъде изпълнено в поземлен имот № 001130 в масив 1 по плана на с. Градина, находящ се в местността „Чалтика”, с площ от 17,286 дка, при граници имот № 001083, имот № 001132, имот № 001092, имот № 001084.

Инвестиционното намерение не предвижда използването на природни ресурси по време на реализация и експлоатация.

Инвестиционното намерение не предвижда генериране на отпадъци.

Инвестиционното намерение не предвижда отпадъчни води.

Инвеститор: „СЕМЕЛЕ” ООД.

Възложители: Земеделски производител „ГРИЙНС-ЕЙПЪЛ” ООД, Земеделски производител ДИМИТЪР ВАСИЛЕВ ЧАУШЕВ, Земеделски производител „ФРЕШ МИЛЕНИУМ” ЕООД, Земеделски производител „ТОПФРУТ1” ООД.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 01.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В момента не виждате по-далече от носа си. Събудете се, огледайте се, животът не е само в ежедневните душевадни проблеми. За тези от вас, които работят над себе си, с други думи учат нещо, звездите вещаят пълен успех.
01 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес работата ще ви донесе удовлетворение, дори не е изключено да получите похвала от вашите работодатели. Определено имате нужда от повече контакти, не се ограничавайте единствено с добре познатия ви кръг от хора. Потърсете път към семейната хармония.
01 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате силното желание днес да се заловите здраво за работа, за да реализирате ново начинание. Това ще ви отнеме доста усърдност и енергия, но пък резултата си заслужава. Не се спирайте пред никакви трудности и ще успеете.
01 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Времето ви ще минава в работа и делови разговори, с които ще договаряте бъдещите си проекти. Ако не се разсейвате ще си спестите главоболия. Всичко може да мине и по-леко, от вас зависи, като пестите разумно силите си. Други от вас ще се занимават с неща, които ги карат да се чувстват спокойни и удовлетворени.
01 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Не, че отдавате голямо значение на това, но ще бъдете възпрени по други причини. Помислете дали не допускате грешка в подхода си към служебен проблем, защото тя може да ви струва повече.
01 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Днес ще ви се налага да се занимавате с много и различни дела и да сте в непрекъснато движение. В това обаче е стихията ви, затова се справяте блестящо със задълженията си. Колега ще бъде очарован от ваша постъпка, с която значително го улеснявате в работата му. Подходете с разбиране към вълненията на свой близък, дори да не сте съгласни с намеренията, които има.
01 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети. Отношенията ви с постоянни партньор се стабилизират, скоро ще се радвате на хармонична връзка.
01 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не пропускате да изтъкнете заслугите си за развитието на обща задача, но днес са възможни недоразумения. Замисляте ходове, които е добре да огледате от всичките им страни, има риск да бъдете отстранени или да ви атакуват от към слабото ви място. Включете се в подготовката на предстоящо мероприятие, в семейството или в службата.
01 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Добре е да оцените подкрепата, която ви се дава, бъдете благодарни на хората и им покажете това. Но не участвайте в собствените им битки, щом това е извън вашите интереси. Стресът може да бъде овладян, ако отделяте повече време за лични занимания, в това число да слушате музика и се наслаждавате на красиви неща.
01 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Успешен ден за индивидуални изпълнения. Самостоятелната ви дейност ще даде резултати, както в творческата работа, така и в бизнеса. Не се претоварвайте. Щадете сърцето си, а също и крайниците. Много любов витае около вас и с романтичната си наг-ласа ще създадете настроение и радост в околните. Не забравяйте приятелите си.
01 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. Умората и грижите ще ви накарат да потърсите по-приятни занимания, с които да разнообразите деня си. Приятелска покана или друга интересна среща ще внесе настроение и подтикне към сближаване с цел печалба.
01 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Обърнете внимание на нещата, които имат пряко отношение към вас. Едни от тях са работата, партньорите, любимите ви хора и времето. Добрите отношения в семейството ще ви позволят заедно да планирате идващите дни. Опитайте се да внесете спокойствие там, където то липсва, като се погрижите и за собствените си удоволствия.
01 окт 2020
Последни новини