Гледаме Куката и куп други звезди на голям екран

За трети път през това лято Община Първомай ще „почерпи“ жителите и гостите на града с едно лятно кино. Тези, които са се отказали от музиката на Роджър Уотърс и Open air, ще могат да се посмеят на комедията „Корпус за бързо реагиране“.

Началото е в 20.30 часа, на 30 август, на източния вход на Общинска администрация. От там обещават да бъдат осигурени достатъчно седящи места.

Филмът е един от новите шедьоври на българското кино. Създаден е от  режисьора Станислав Дончев, по сценарий на Васил Мавриков и Станислав Дончев. Оператор е Добромир Николов.

Сред имената на актьорите са популярните Мариан Вълев - Куката, Васко Мавриков, Латинка Петрова, Коко Тайсъна, Диана Любенова, Башар Рахал, Карла Рахал, Златка Димитрова,Евгени Будинов, Стойко Пеев, Ивелин Найденов,.
Независимо от спешния случай тримата агенти от Корпуса За Бързо Реагиране (КБР) -- Васко, Гецата и Борето са насреща. От сваляне на котката ви от дърво до промишлен шпионаж -- за тях всеки случай е еднакво важен. Разполагащи с миниван, с ум, смелост и бързина - нищо не може да им се опре. Тримата са наети от една дама, която подозира мъжа си в изневяра. Асовете откриват болезнената истина, че съпругът наистина има връзка с една госпожица. Откриват също, че той е в основата на престъпна организация и подготвя технология за производство на фалшиви евро-банкноти. Васко решава да разкрият престъпниците и да си направят реклама. Залавят се за работата, която могат да вършат най-добре -- следене, подслушване, дегизиране и.....бързо бягане.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини