Малките ни бадминтонисти се изявиха в „Турнира на приятелството“

На първия ред: Делян Стоянов, Ася Симеонова, Нина Николова, Михаела Чепишева, Татяна Колева, Елеонора Иванова, Николай Давчев, Никола Колев, Георги Манчев
на втория ред: Илиян Кръстев - треньор, Атанас Тодоров, Тоска Паунова - водач

Делян Стоянов извоюва първото място при 15-годишните на последния преди лятната почивка турнир по бадминтон. 10 състезатели от КФВС „Атлет“ взеха участие в „Турнира на приятелите“ в Кърджали. Те влязоха в двубои с още 24 бадминтонисти от Хасково, Гълъбово и Кърджали.  До  Делян, на почетната стълбичка на второто място се нареди Никола Колев. Вместо при 15-годишните, Атанас Тодоров се включи в борбата на 17-годишните и макар и по- малък успя да се класира на трето място. При по-големите от нея се състезава и Михаела Чепишева, заела пето място при 11-годишните.

Според класирането си всички състезатели получиха индивидуални награди и грамоти. Треньорът Илиян Кръстев ги беше разпределил, така че да има състезатели във всяка възрастова група, което ще му позволи да окомплектова отбора в бъдеще. Сега той даде почивка на състезателите си.  В края на август те ще подновят тренировките си, а през септември ще започне поредица от индивидуални и отборни турнири.

Теодора Кирякова

Никола Колев, Делян Стоянов, Атанас Тодоров
Михаела Чепишева и Делян Стоянов
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини