Погром над екип на ТВ7 на протеста в София

Булфото

Хиляди хора се събраха да протестират в София и страната, въпреки намерението на Делян Пеевски да се оттегли от поста шеф на ДАНС. И този път протестът се организира в социалните мрежи. Хората продължават да настояват за оставката на кабинета "Орешарски". Скандиранията, които основно се чуваха, бяха "Избори!" и "Оставка!". 

Част от протестиращите обградиха репортерите на TV7 и NEWS7  като счупиха огледалата и спукаха гумите на автомобила, чрез който телевизията излъчва прекия сигнал.Екипът на медията беше нападнат от част от протестиращите пред Министерски съвет. Автомобилът, чрез който се излъчва сигнал, беше атакуван, огледалата му бяха счупени, а гумите – спукани. Камерата също потрошена, а репортерите на TV7 и NEWS7 бяха обградени от протестиращи.

 Намеси млад човек от протестиращите. Той написа бързо с флумастер лозунг "ТВ7, елате със нас, протестът е и за вас!" и застана спокойно срещу тълпата, която хвърляше бутилки и трошеше буса. Момчето успя да успокои нормалните протестиращи, и така останаха само няколкото голи глави, които не успяха да изпълнят до край намерението си. Нито един от многобройните полицаи не намери за необходимо да се намеси, за да успокои страстите.

Източник: http://tv7.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини