Децата от Севера се сдобиха с нови люлки

Майките с деца в колички, предпочитат да останат на пейките

След направена подписка, майките и децата от северната страна на Първомай, се сдобиха със съоръжения за детска площадка в градинката пред пощата.  Обещанието на кмета Ангел Папазов е изпълнено веднага след изборите. Една от организаторките на подписката – Таня Налбантова каза, че е доволна от поставените люлки и пързалка. Те са удобни за деца от предучилищна възраст и са изработени от подходящи материали, за да са безопасни и да изглеждат добре естетически.

Недоволни са майките  с деца до 2 години. Според тях точно тези съоръжения не са за едва проходилите мъници.Те ще  трябва да изчакат момичетата и момчетата им да пораснат и ще се надяват до тогава люлките да останат здрави.

Освен подписката на майките, идея как да бъде преобразена градинката имаше и Живко Маджев. Младежът се надява да не се спре до тук и да се направи нов фонтан и WiFi зона., за да стане това място любимо  и за по-големите ученици.

В северната страна на Първомай в  момента се изгражда още една  детска площадка. На ул.“Черноризец Храбър“,  трябва да се появи комплекс със съоръжения за малки и големи деца.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини