Мариана Колева: 4 години водих предизборна кампания

Мариана Колева

След трети опит,  4-годишна предизборна кампания, и с подкрепата на ГЕРБ, Мариана Колева спечели кметското място още на първи тур в село Караджалово. Когато преди години затварят домът за изоставени деца в село Скобелево, Мариана оставя без работа и вижда възможност за реализация само  в кметството. Сега не разсъждава така. Натрупала е опит, видяла е какво и как трябва да се направи и започнала кампанията си отрано.

„Селото имаше нужда от промяна, имаше нагласа за това. Поработихме и успяхме“ – споделя кметицата.  От 75 гласа преди 8 години, до печелившите 330 тази година е извървяла дълъг път. Формулата  е обединение на  усилията на няколко предишни кандидата и подкрепата на ГЕРБ.

Сега в селото се очакват промени. Първото, което обещава Мариана Колева и със сигурност е различно, е отношение между хората и кмета. Готова е да изслуша всеки, а с каквото може и да помогне. Предстои да се направи детска площадка, да се почисти гробището. Търсят се програма за финансиране на дейности и интернет-зала в читалището. За ремонт плаче и сградата на кметството. А улиците са разбити както в повечето български села. Опитът й като възпитател в Скобелевския дом ще й бъде от помощ. Кметицата казва, че оттогава се е научила да търси финансиране и спонсорство. 

За да пожелаят успех на новоизбрания кмет на село Караджалово, на встъпването й в длъжност са присъствали общински съветници от ГЕРБ, а отец Петър е отслужил водосвет.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини