28 °C

645 лв. събраха майките за детска градина "Марица"

645 лв. успя да събере Благотворителният коледен базар на Детска градина „Марица“. Майките от настоятелството увлякоха останалите и изработиха коледни украшения и сладки.  Разнообразните артикули се предлагаха два дни в центъра на Първомай.

Много са инициативни и усилено работят за каузата, похвали майките директорът на градината Лидия Милева.

Средствата ще бъдат добавени към останалите почти 7 000 лв., които също са събрани с усилията на настоятелството. Кампаниите имат за цел финансирането на нова ограда на градината.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ве
  ВЕТЕРАН.
  9 -5
  16:38, 23 дек 2019
  Майките да мръзнат за общински згради къде е та община какво работят и правят като на децата не могат да осигорят нищо азък не ги е и срам още ги избирайте тези управници ще мръзните още да събирате стотинки щото парите са ги уплюскали група разбойници.
 • 2
  Ве
  ВЕТЕРАН
  10 -2
  16:44, 23 дек 2019
  Оградата не могат да направят да ремонтират камоли друго майко мила всеки да разказва на детето си как се е събирало парички за ограда и кои са били на влас по това време да може като станат пълнолетни да знаят какво избират за управление на града защо вината е на нас дето половин век храним тия разбойници те да не повтарят те грешки в тях е надеждата
 • 3
  ИН
  И накрая
  10 -9
  19:25, 23 дек 2019
  След измислен конкурс ще сменят една ц свястна директорка с партийна джофра евала на партийния .
 • 4
  Ба
  Бат ви Аристотел
  12 -4
  20:44, 23 дек 2019
  Колко е свястна тази въпросна така наречена директорка има кой да каже. И що пък да я сменят? Ми като е свястна да се яви и тя на този конкурс!
  • Ре
   Ректор
   4 0
   13:49, 24 дек 2019
   И не само директорката ,метлата ще бъде голяма.
 • 5
  Ма
  Майка
  2 -5
  18:46, 24 дек 2019
  Майките мръзнат с часове а тарикатите от Общинският съве вземат същите пари за минути дрямка на сесия, като някои от тях даже не разбрали за какво гласуват! Мръзнете и приветствайте промяната, която тези дебили ще ви донесат!
 • 6
  Пи
  питагор
  1 -1
  07:55, 25 дек 2019
  Честита Коледа на сички пърумайци пожелавам ви да сте живи и здрави и следващата година мъничко по умни последващата още малко и след 4 гудини да сте поумняли достатъчно. Сига някой жъ съ убиди пак но като я прочетах тая статия ми дойде на ум колко късопаметен е пърумаеца и затова се искуших да пиша. Преди много много месеци имаше подобна статия и яз убясних на разпенявените родители чи нищо няма да напраят те ме плюеха обиждаха изхвърляха си отровата обясняваха ми как едва ли не щели да запретнат ръкави ленински съботници щели да направят ама оградата щяла да стане нова и ето толкова месеци след това нищо от казаното не се сбъдна. Това е нормално за българина и в частност за пърумаеца ся жъ ми праят благотворителни базари пазари и нищо няма да съберат и после жъ им е крив света а ако бяха запретнали ръкави лятото на пук на мене един вид да ми докажат че не съм прав щяха да извършат чудо ама в пърумай чудеса не се случвват. по добре беше да напишат писмо до дядо коледа да им опрай оградата не демонстративно да ми стоят по центъра и да си мислят че от общинътъ някой жъм им обърне внимание та няма да стане ни е било и нема и да бъде.

Хороскоп за 15.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Дребни неприятности в определени моменти ще блокират дейността ви или ще внасят затруднения в ежедневните ви задължения. Не допускайте друг освен вас да определя ритъма ви на работа или задачите, които имате през деня. Печелите доверието на важен за вас сътрудник. Помощта му в бъдеще ще ви е много полезна.
15 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес едва ли ще сте много съсредоточени върху работата си, защото ви вълнуват въпроси от личен характер. Държите се странно с околните и не трябва да се изненадвате от реакциите им. Преценете кое е по-важно за вас и се заемете с него.
15 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес ще се натъкнете на нещо, което ще се окаже особено полезно за работата ви, особено за в бъдеще. Имате достатъчно търпение, за да развиете възгледите си докато започнат да носят желаните от вас резултати. Стараете се да не обръщате внимание на поведението на определен човек, който ви е неприятен и това е наистина най-доброто което можете да направите.
15 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят е характерен с непрекъснатата смяна на онова, с което ще се занимавате. Трудно ви е да се концентрирате за дълго, но едва ли ще е и нужно. Заети сте с приятни неща, като повечето от тях са свързани и с хора, на които държите. Предстои ви пътуване по работа, което ще ви отвори много възможности.
15 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Напрегнати сте, въпреки, че ви се иска да си починете и да се заемете с нещо разтоварващо. Бъдете готови на промени и в личен план. Очаква ви сериозен разговор с интимният ви партньор. Подготвяте изненада за свой близък, от която всички ще останат наистина очаровани. Семейството ви ще застане зад всяко ваше решение.
15 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Мотивирани сте да започнете нещо ново и с конкретни действия ще се заемете с реализацията му. Насърчавайки у себе си този плам, много скоро ще материализирате намеренията си. Не пропускайте да изразите уважението и обичта си към хората, които осмислят живота ви. Пътуванията ще са приятни.
15 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Възможни са разногласия с колегите и началниците ви днес. Бъдете по-дискретни по отношение на нещата, които са ви поверени и не злоупотребявайте с доверието им. Вие също не изпадайте в излишна сантименталност, не е нужно да разголвате душата си пред всеки. Други от вас ще пътуват, най-често по служебни дела.
15 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Погрижете се за интересите си, като не пречите на другите да мислят за своите. Много неща ще се променят, не пестете усилия и се старайте да останете добри хора. Любовта ще ви помогне по-лесно да се справите със затрудненията си, срещайки ви с подходящия за вас помощник.
15 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Започвате с много хъс новия работен ден и както може да се очаква имате доста работа за вършене. Успехът ви във всяко едно начинание до голяма степен зависи от собствената ви организация, затова подредете по важност ангажиментите си.
15 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Смело ще пристъпите към действия, осигуряващи защита на интересите ви. Професионалните задачи ще заемат по-голямата част от деня ви. Добре преценете и организирайте времето си, за да ви стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
15 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бизнесът ви изисква сили и средства, които не винаги имате в наличност. В тази връзка ще търсите съдействие от кредитни институции и хора, имащи по-големи възможности от вас. Категорични сте в намерението си да подобрите бита си.
15 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Можете да спечелите вниманието и готовността за съдействие и на най-търсените хора, ако проявите искрен интерес към тях. Всеки харесва човека, който му се възхищава. Ще спечелите приятели, ако правите за тях неща, които изискват време, енергия, безкористност и внимание, ако ги поздравявате сърдечно и с ентусиазъм. Бъдете целенасочени днес и ще успеете.
15 юли 2020
Последни новини