645 лв. събраха майките за детска градина "Марица"

645 лв. успя да събере Благотворителният коледен базар на Детска градина „Марица“. Майките от настоятелството увлякоха останалите и изработиха коледни украшения и сладки.  Разнообразните артикули се предлагаха два дни в центъра на Първомай.

Много са инициативни и усилено работят за каузата, похвали майките директорът на градината Лидия Милева.

Средствата ще бъдат добавени към останалите почти 7 000 лв., които също са събрани с усилията на настоятелството. Кампаниите имат за цел финансирането на нова ограда на градината.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ве
    ВЕТЕРАН.
    9 -5
    16:38, 23 дек 2019
    Майките да мръзнат за общински згради къде е та община какво работят и правят като на децата не могат да осигорят нищо азък не ги е и срам още ги избирайте тези управници ще мръзните още да събирате стотинки щото парите са ги уплюскали група разбойници.
  • 2
    Ве
    ВЕТЕРАН
    10 -2
    16:44, 23 дек 2019
    Оградата не могат да направят да ремонтират камоли друго майко мила всеки да разказва на детето си как се е събирало парички за ограда и кои са били на влас по това време да може като станат пълнолетни да знаят какво избират за управление на града защо вината е на нас дето половин век храним тия разбойници те да не повтарят те грешки в тях е надеждата
  • 3
    ИН
    И накрая
    10 -9
    19:25, 23 дек 2019
    След измислен конкурс ще сменят една ц свястна директорка с партийна джофра евала на партийния .
  • 4
    Ба
    Бат ви Аристотел
    12 -4
    20:44, 23 дек 2019
    Колко е свястна тази въпросна така наречена директорка има кой да каже. И що пък да я сменят? Ми като е свястна да се яви и тя на този конкурс!
    • Ре
      Ректор
      4 0
      13:49, 24 дек 2019
      И не само директорката ,метлата ще бъде голяма.
  • 5
    Ма
    Майка
    2 -5
    18:46, 24 дек 2019
    Майките мръзнат с часове а тарикатите от Общинският съве вземат същите пари за минути дрямка на сесия, като някои от тях даже не разбрали за какво гласуват! Мръзнете и приветствайте промяната, която тези дебили ще ви донесат!
  • 6
    Пи
    питагор
    1 -1
    07:55, 25 дек 2019
    Честита Коледа на сички пърумайци пожелавам ви да сте живи и здрави и следващата година мъничко по умни последващата още малко и след 4 гудини да сте поумняли достатъчно. Сига някой жъ съ убиди пак но като я прочетах тая статия ми дойде на ум колко късопаметен е пърумаеца и затова се искуших да пиша. Преди много много месеци имаше подобна статия и яз убясних на разпенявените родители чи нищо няма да напраят те ме плюеха обиждаха изхвърляха си отровата обясняваха ми как едва ли не щели да запретнат ръкави ленински съботници щели да направят ама оградата щяла да стане нова и ето толкова месеци след това нищо от казаното не се сбъдна. Това е нормално за българина и в частност за пърумаеца ся жъ ми праят благотворителни базари пазари и нищо няма да съберат и после жъ им е крив света а ако бяха запретнали ръкави лятото на пук на мене един вид да ми докажат че не съм прав щяха да извършат чудо ама в пърумай чудеса не се случвват. по добре беше да напишат писмо до дядо коледа да им опрай оградата не демонстративно да ми стоят по центъра и да си мислят че от общинътъ някой жъм им обърне внимание та няма да стане ни е било и нема и да бъде.
Последни новини