18 °C

645 лв. събраха майките за детска градина "Марица"

645 лв. успя да събере Благотворителният коледен базар на Детска градина „Марица“. Майките от настоятелството увлякоха останалите и изработиха коледни украшения и сладки.  Разнообразните артикули се предлагаха два дни в центъра на Първомай.

Много са инициативни и усилено работят за каузата, похвали майките директорът на градината Лидия Милева.

Средствата ще бъдат добавени към останалите почти 7 000 лв., които също са събрани с усилията на настоятелството. Кампаниите имат за цел финансирането на нова ограда на градината.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ве
  ВЕТЕРАН.
  9 -5
  16:38, 23 дек 2019
  Майките да мръзнат за общински згради къде е та община какво работят и правят като на децата не могат да осигорят нищо азък не ги е и срам още ги избирайте тези управници ще мръзните още да събирате стотинки щото парите са ги уплюскали група разбойници.
 • 2
  Ве
  ВЕТЕРАН
  10 -2
  16:44, 23 дек 2019
  Оградата не могат да направят да ремонтират камоли друго майко мила всеки да разказва на детето си как се е събирало парички за ограда и кои са били на влас по това време да може като станат пълнолетни да знаят какво избират за управление на града защо вината е на нас дето половин век храним тия разбойници те да не повтарят те грешки в тях е надеждата
 • 3
  ИН
  И накрая
  10 -9
  19:25, 23 дек 2019
  След измислен конкурс ще сменят една ц свястна директорка с партийна джофра евала на партийния .
 • 4
  Ба
  Бат ви Аристотел
  12 -4
  20:44, 23 дек 2019
  Колко е свястна тази въпросна така наречена директорка има кой да каже. И що пък да я сменят? Ми като е свястна да се яви и тя на този конкурс!
  • Ре
   Ректор
   4 0
   13:49, 24 дек 2019
   И не само директорката ,метлата ще бъде голяма.
 • 5
  Ма
  Майка
  2 -5
  18:46, 24 дек 2019
  Майките мръзнат с часове а тарикатите от Общинският съве вземат същите пари за минути дрямка на сесия, като някои от тях даже не разбрали за какво гласуват! Мръзнете и приветствайте промяната, която тези дебили ще ви донесат!
 • 6
  Пи
  питагор
  1 -1
  07:55, 25 дек 2019
  Честита Коледа на сички пърумайци пожелавам ви да сте живи и здрави и следващата година мъничко по умни последващата още малко и след 4 гудини да сте поумняли достатъчно. Сига някой жъ съ убиди пак но като я прочетах тая статия ми дойде на ум колко късопаметен е пърумаеца и затова се искуших да пиша. Преди много много месеци имаше подобна статия и яз убясних на разпенявените родители чи нищо няма да напраят те ме плюеха обиждаха изхвърляха си отровата обясняваха ми как едва ли не щели да запретнат ръкави ленински съботници щели да направят ама оградата щяла да стане нова и ето толкова месеци след това нищо от казаното не се сбъдна. Това е нормално за българина и в частност за пърумаеца ся жъ ми праят благотворителни базари пазари и нищо няма да съберат и после жъ им е крив света а ако бяха запретнали ръкави лятото на пук на мене един вид да ми докажат че не съм прав щяха да извършат чудо ама в пърумай чудеса не се случвват. по добре беше да напишат писмо до дядо коледа да им опрай оградата не демонстративно да ми стоят по центъра и да си мислят че от общинътъ някой жъм им обърне внимание та няма да стане ни е било и нема и да бъде.

Хороскоп за 30.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
За да намалите риска от грешки се консултирайте по делови и други въпроси, които ви затрудняват. Приветствайте желанието на някой да ви помогне, не бъдете излишно горди. Тенденция към стабилизиране на финансовото ви положение ще се задълбочи, но до тогава ви чака много работа.
30 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
В добра физическа и психическа форма сте и ще поддържате темпото си непроменено. Краткосрочните ви планове ще се развиват без особени отклонения, което значи, че ще получите онова, за което се трудите. Ставайки по-общителни ще си осигурите информацията, от която се нуждаете.
30 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Този ден ще мине под знака на непрекъснатото движение. Ще се захващате ту с едно, ту с друго и в крайна сметка ще останете доволни, ако успеете да свършите нещо докрай. Не позволявайте околните да вземат решенията вместо вас, но бъдете доста-тъчно тактични, за да избегнете споровете. Здравето е ви повече от отлично.
30 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще е запълнен с делови срещи, както и с изпълнението на служебни и бизнес-задачи. Личните ще оставите на втори план, с намерение сте да приключите по-скоро ангажимент, от когото очаквате да последват финансови и други развития. Не оспорвайте мнението на партньорите си и ще ви бъде по-лесно да осъществите целите си.
30 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Очакват ви успехи, ако делата ви са прозрачни, а вие честни и принципни. В семейна среда ще споделяте вълненията си и с топло чувство към близките си, ще изразите вниманието и обичта си към тях. Не отхвърляйте едно предложение, преди да сте го обмислили, защото носи добри възможности.
30 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Проявеното от вас внимание към проблемите на околните ще ви се върне под формата на изгодно предложение или друга придобивка. Подобрявайки общуването с тях, няма да пренебрегнете и собствените си нужди. Други ще се заемат с домашните задачи. Много от тях чакат вниманието ви.
30 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Вероятно се надявате на резултати, по-добри от тези, които сте планирали. Ще се осъществи идея, която сте считали за възможна и това със сигурност ще улесни работата ви. Околните черпят от вашата енергия и желание да свършите всичко по най - добрия начин. Явно не пестите труда си.
30 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Изгодите, които ще извлечете значително ще улеснят бъдещето ви (най-вече материалното им изражение). Проблеми във взаимоотношенията с институциите може да отнемат доста време, но в крайна сметка ще получите това, към което се стремите.
30 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Удовлетворени сте от посоката, в която се развиват делата ви. Не пестите усилията си, когато искате да постигнете нещо и това определя и успехите, които бележите. За предпочитане е да се насочите към дейности, свързани с комуникация и обмен на идеи. Ще останете очаровани от предложението на малко познат човек.
30 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
На работното ви място предстои промяна, която открива добри възможности за вашето издигане. Възползвайте се от това и положете съответните усилия, за да покажете на какво сте способни. Бъдете по-инициативни и пробивни и ще спечелите.
30 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повече яснота по предстоящ проект ще получите след срещите, които ви предстоят. В никакъв случай не подценявайте възможностите на хората, с които се срещате, и не си създавайте впечатления от пръв поглед. Умеете да прониквате в невидимото, направете го и сега. Ще си помогнете.
30 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Успявате да се справите с важен проблем днес, което ще изпълни със чувство за добре свършена работа. Не оставяте длъжни на човек, който се е отнесъл недоброжелателно с вас. Посвещавате голяма част от времето си на любимия човек, с когото прекарвате страхотни моменти заедно. Настроението ви значително ще се подобри след като получите добра новина свързана с ваш близък човек.
30 окт 2020
Последни новини