Деца – дресьори и истински цирк гостуват в Първомай

Зак и Тифани

Димитър Миков се извинява за променената прогеама на цирк "Арлекино". Той кани всички желаещи да посетят спектакъла днес - 5 октомври от 19 часа и утре - 6 октомври от 17 часа.

Факирски номера, сложна акробатика и 6- годишен, който показва дресура на пони... Момчето е син на Димитър Миков – собственик на цирк“Арлекино“ и е част от артистичната програма. Малкият Зак – Марсел от 4-годишен се занимава с малкото конче. Сестра му Тифани – Сидни, вече на 11, също е дресьор. На нея са поверени кучета, котки, гълъби. И всичко това е напълно нормално, защото майка им Сара е шесто поколение цирков артист. Над 20 вида животни ще може да видят първомайските любители на цирковото изкуство на 8 и 9 октомври от 17 часа под шапитото на цирк „Арлекино“. Между тях са бодливо свинче, лама, паун и дори станалия известен лисугер Бандит. Наскоро той избяга от клетката си в Хасково и предизвика лек смут. Димитър Миков тогава се притеснил, защото Бандит не е свикнал сам да се грижи за себе си, да  си търси храна и да оцелява без помощта на хората. Затова и никой не се е учудил когато животинчето само се върнало в цирка.

В програмата на „Арлекино“ има още клоунада, илюзия, жонгльорство – всичко, което зрителите очакват от един цирк. Желаещите ще могат да се снимат с животните. Артисти се надяват публиката много да се забавлява.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини