Благотворителният щанд на "Маго" събра пари за два детски отбора

Изображение 1 от 2

    1091.40 събра благотворителния щанд с продуктите на „Маго“ по време на XX-я Празник на виното и винопроизводството. Идеята е на единия от собствениците – Димитър Митрев и приятеля му Даниел Димов.

    Даниел разказа, че таз година не са успели да се организират навреме, но имат намерение за следващата да поканят и други фирми, които да привлекат повече хора за тяхната кауза. А тя е насочена към младите хора в Първомай. Първоначално са искали да подкрепят детско-юношеския отбор на община Първомай. След това обаче преценили, че от средства и помощ се нуждаят и бадминтонистите от „Атлет“, които показват завидни резултати. Затова средствата ще бъдат разпределени между двата отбора.

    Всяка стотинка от предлаганите колбаси, вино и скара са били за малките спортисти, събрани в благотворителна кутия. А за да бъде всичко прозрачно, организаторите са помолили служителите в читалище „Св.св Кирил и Методий“ да им помогнат за преброяване и отразяване на събраното.

    „Мислим, че е важно да помогнем на децата и да изберем подходящия спорт, сподели Даниел Димов. Радвам се, че тази година се включиха много млади хора и си пожелавам да сме здрави и догодина да помогнем още повече“.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Последни новини