"Атлет" събра 3600 лв. в полза на Петър Ламбрев

    2850 лв. успя да събере Коледният благотворителен турнир, организиран от бадминтон клуба „Атлет“. Към тези средства ще бъдат прибавени още 750 лв., които са били събрани на проведения в Пловдив турнир „Мама, татко и аз“. Общо 3600 лв. ще бъдат внесени по дарителската сметка на Петър Ламбрев, който се нуждае от трансплантация на бъбрек.

    „Атлетите“ организираха турнир по два спорта. 25 бяха състезателите на тенис на маса, а 40 двойки се включиха в надпреварата по бадминтон. Спортистите бяха разделени на различни нива.

    Организаторите на турнира благодарят на всички, които се включиха в надпреварата и благородната кауза и на  Чавдар Здравчев за осигурените пера и награди.

    Победители в първо ниво на тенис на маса са Илия Александров, Недко Георгиев, Николай Кръстев. Във второ – Деян Таушанов Добрин Аврамов Веселин Василев.

    На бадминтон победителите са: 1 ниво Никола Колев-Стефан Господинов; 2 ниво Николай Николаев-Ивайло Делчев; 3 ниво Пламен Христов-Пламен Жеков и 4 ниво Гергана Христозова-Паулина Тенева.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини