Клаудия Шифър и плеада звездни модели дефилират с новата колекция на Versace

Седмица на модата в Милано не може да мине без Versace. Този път ревюто за Пролет/Лято 2024 се проведе на 22 септември и вдигна целия планиран шум, точно както бе замислено от мадам Донатела и екип.

Новата колекция на Versace е вдъхновена конкретно от есента на 1995 г. Марката очевидно е решила да се откаже от корпоративната логомания, за която беше много критикувана, и представи неочаквано деликатни, минималистични изображения в пастелни нюанси, препращащи към модата от 60-те години, така харесвана от създателя на бранда Джани Версаче и интерпретирана в неговата работа от далечната 95-та. 

Купът звездни модели на подиума взриви нещата до степен, в която модата лекичко отстъпи на заден план. Най-важният акцент в шоуто бе появата на 53-годишната Клаудия Шифър на подиума - в ментовозелена слип рокля с шахматен мотив и дантелени панели, германката обиколи всички социални мрежи, изпаднали във възторг от елегантното й и неостаряващо майсторство на пистата. Донатела Версаче побърза да сподели снимки от бекстейджа и нарече Шифър "икона на марката", и още: "невероятен предприемач и майка, и любимата ми блондинка, освен мен, разбира се. Добре дошла отново в семейството на Версаче, много те обичам". 

Обществеността реагира особено бурно на факта, че Джиджи Хадид и Витория Черети, които мнозина смятат за съпернички за сърцето на Леонардо ди Каприо, се появиха на един подиум. Наскоро Черети беше заснета да прегръща и целува актьора, докато купонясва в Ибиса. А Лео пък бе заподозрян в любовна връзка с Джиджи, защото често прекарва очевидно приятно време с нея. Запознати твъърдят, че двойката е в отворена връзка, от която и двамата са happy. 

Сред моделите, представили новата колекция на Versace за топлото време на 2024-та, беше и Кендъл Дженър.

Сред известните гости на събитието бе Деми Мур, която се оказа прекрасно придружена - компания на красавицата правеше домашния й любимец Пилаф, елегантно чихуахуа. Веднага се намериха хора, които набедиха азвездата, че злоуупотребява с питомеца си и неговото спокойствие. На видеа от събитието се вижда, че миличкият Пилаф се тресе от страх. Интернет потребители се разбунтуваха срещу Деми и започнаха да се надпреварват да й пишат в социалните мрежи, че кучето не може и не бива да играе ролята на моден аксесоар.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини