Кметът на общината Николай Митков празнува половинвековен юбилей

Днес, 11 юли, кметът на община Първомай Николай Митков, отбелязва своя 50-годишен юбилей.

Няколко месеца преди местните избори и след като вече обяви, че ще се бори за запазване на кметския стол, юбилеят му е добре дошъл не само за житейска равносметка, но и за разбор и анализ на делата му като градоначалник.

Поздравления и пожелания за здраве, щастие и успехи изпращат  служителите на общинска администрация, много негови колеги и кметове на населени места, близки и приятели.

Неговата заместничка и партийна съратничка Радослава Ставрева му честити половинвековния рожден ден и му пожела да е спокоен и изпълнен с много идеи и амбиции да ги реализира.

Поздравът от председателя на Общинския съветник  Христо Вълчева е за крепко здраве, щастие в личния живот и да бъде все така активен и ефективен в работата си като кмет на община Първомай!

Успешни мандати в общественото му поприще и да е жив и здрав и много щастлив той и неговото семейство,  му пожела Петър Мутафчиев.

Кметът Николай Митковпосреща празника си в много тесен семеен кръг, но планира да го отбележи на подходяща дата с приятелска компания.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини