Нани и Сонай ни пожелаха да сме "Заедно на Коледа"

Поздрав за всички е новата коледна песен на Атанаска Тенева - Нани и Сонай „Заедно на Коледа“. Известният вече не само в Първомай, а и в цяла България  дует, не е имал някакви специални планове и проект. Песента им хрумва докато се разхождат по коледно украсената главна улица на Пловдив. Първи запява Сонай. Музиката е изцяло негова, а текстът е на двамата. Аранжиментът е направен акапелно – записани са техните гласове.

Насето Тенева сподели, че са били вдъхновени от коледния албум на Поли Генова. „Малко хора има в България , които могат да рискуват да направят цял коледен албум и концерт, но тя успява да обедини всички големи певци и да даде и нещо на хората-казва Насето - Говоря и за музика, и за благотворителност“.

Мини проектът „Заедно на Коледа“ ще бъде представен за пръв път в Пловдивската телевизия на 28 декември. Видеото към него е монтирано от Нани, която съчетава дейността си и като дизайнер, и като певица. Прави впечатление, че е запазена стилистиката от първата им песен „ На тази гара“. В него отново присъстват моментни снимки, а обяснението е просто – Нани обича снимки върху хартия.

„Песента не беше цел, ние само искахме да направим видеопоздрав към всички за Коледа. Това е нашият начин да си пожелаем хубави празници и весело посрещане на Новата 2023 година – сподели още Нани- А може би е пожелание за един хубав коледен албум?...

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини