Ванката пусна мини диск с новата си песен "Твоят глас"

Иван Иванов – първомаецът, който получи своята известност в „Гласът на България“ вече има втора авторска песен и тя е на български език.  „Твоят глас“ продължава традицията Ванката да разказва за своите лични преживявания в музика и стих. След разочарованието от лъжовната любов, днес той е щастлив да се похвали с една истинска любов, за която се е борил и е устоял на „външни“ атаки. 
„Изразявам чувствата си, това е важна за мен история – сподели Иван -  аз се борих за тази любов и  с това момиче доказахме,  че любовта ни е силна.
От вчера на музикалния пазар е мини сингъл на Иван. Дискът включва двете му авторски песни "Твоят Глас" и "Fake Love" в различни версии. В него ще намерите полароидна снимка с автограф и допълнително видео съдържание, посветено на проекта. Издаването на диска има и кауза - част от сумата, събрана от продажбите, ще бъде дарена на фондация за закрила на жената „Асоциация Анимус“. 
За реализирането на „Твоят глас“ Ванката отново е имал подкрепата на своя треньор Любо Киров. Музикантът, освен че му беше наставник в „Гласът на България“, го покани за гост на своя голям концерт в Лондон и му помогна за издаването на първата му песен. За визията си Иван се е доверил на Jeason Brad Lewis.  
Във фейсбук-профила си Иван Иванов изброява дълъг списък на хора, помогнали му да осъществи  проекта си, но не забравя да благодаря и на своята публика за това, че  подкрепя българската музика.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини